ФК “Ужгород” у виїзному матчі 2-го туру Першої ліги поступився ФК “Металіст”

ФК “Ужгород” у виїзному матчі 2-го туру Першої ліги поступився ФК “Металіст”
“Ужгород” у виїзному матчі 2-го туру Першої ліги поступився “Металісту” — 3:1. На стадіоні вирувала шалена атмосфера — понад 30 тисяч вболівальників зібралися на трибунах.

 

Після поєдинку проти “Прикарпатя” стартовий склад закарпатської команди зазнав чимало змін: місце у воротах замість травмованого Михайла Готри зайняв Вадим Ющишин, пару центральних оборонців склали Дмитро Сартіна та Олег Допілка, на флангах захисту діяли Владислав Шкіндер та Олександр Савошко, трійка центральних хавбеків — Андрій Вискребенцев, Віктор Ряшко та Адріан Пуканич, попереду вийшли Стефан Федак і Василь Пиняшко на флангах, а на вістрі — Павло Тищук.Стартові 20 хвилин матчу підопічні Михайла Іваниці вдало стримували атаки господарів поля, не дозволивши загрожувати своїм воротам.

Вже на 27 хвилині Олег Допілка вимушено покинув поле через пошкодження: замість нього з’явився Вадим Мердєєв, який пішов грати на позицію вінгера. У свою чергу, Стефан Федак опустився на фланг оборони, а Владислав Шкіндер пішов у центр захисту.

Перший по-справжньому гострий епізод виник на 28 хвилині: француз Фарес Балулі пробивав зі стандарту метрів з 19-ти. М’яч летів у воротарський кут — Ящишин потягнув, перевівши на кутовий.

Через хвилину відповіли вже “ужгородці”. Також стандартом: Віктор Ряшко прострілив з лівого флангу, на дальній стійці Адріан Пуканич діставав м’яч, але переправити у ворота не вдалося.

На 34 хвилині “Металіст” був близьким до відкриття рахунку: колумбієць Брайан Ріаскос пробивав після прострілу з правого краю: м’яч пролетів біля стійки.

Ще один хороший момент втратили господарі на 44 хвилині, коли після подачі з кутового та скидки від партнера Андрій Ралюченко головою пробивав з півметра головою — влучив у стійку.

А у компенсований до першого тайму час закарпатська команда пропустила гол у роздягальню: після прострілу з правого краю від Володимира Танчика Дмитро Сартіна зрізав м’яч у свої ворота — 1:0.

У другій половині зустрічі “ужгородці” на 57 хвилині були близькими до відновлення паритету: Адріан Пуканич вивів Віктора Хомченка на рандеву з кіпером, але лайнсмен зафіксував положення поза грою. Нападник був буквально на півметра вище лінії захисту.

На 62 хвилині Олександр Мизюк подвоїв перевагу харківської команди: після подачі зі стандарту з правого флангу він опинився самотнім у центрі воротарської і пробив точно головою — 2:0.

Ще один небезпечний момент виник біля воріт підопічних Михайла Іваниці на 70 хвилині: Євген Банада пробивав головою після подачі з кутового: м’яч просвистів біля стійки.

А на 77 хвилині “ужгородці” зуміли відквитати один гол: після виконання кутового від Юрія Чонки нападник Віктор Хомченко головою переправив м’яч у ворота — 2:1.

“Металіст” мав шанс забити на 85 хвилині, коли Євген Банада пробивав головою, але знову не влучив.

Тим не менш, на 90 хвилині харківська команда встановила остаточний рахунок матчу: точний удар у ближній кут до свого активу записав Жо.

У підсумку, 3:1 на користь “Металіста”. Закарпатська команда нав’язала боротьбу, але повернутися додому із заліковими балами не вийшло. Взяти перші очки у чемпіонаті “Ужгород” зможе у наступному матчі: 9 серпня вдома прийматиме “Оболонь”.

Mukachevo.net

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів