Як вибрати зубні імплантати та від чого залежить їх ціна

Як вибрати зубні імплантати та від чого залежить їх ціна

 

Відсутність зубів спричинює не лише естетичний дискомфорт, а й призводить до низки негативних наслідків для здоров’я. Порушується гігієна ротової порожнини, погіршується травлення, з’являється неприємний запах з рота. Розв’язати всі перелічені проблеми здатна імплантація зубів. Але навколо цієї процедури сформувалося декілька міфів. Зокрема, чимало чуток ходить про вартість зубних імплантів: мовляв, коштують вони надзвичайно дорого. Від чого залежить ціна згаданих конструкцій та як їх правильно вибрати, розповіли стоматологи клініки Porcelain.

Вигідна інвестиція

Імплантація — сучасна процедура, під час якої видалений чи втрачений зуб заміщують його штучною моделлю. Така операція дозволяє вирішити чимало проблем, пов’язаних з відсутністю одного чи декількох зубів. Окрім того, завдяки імплантації покращується процес жування та повністю ліквідовується естетичний дискомфорт.

Дентальний імплант — коренеподібна титанова конструкція. На неї встановлюють коронку. З часом в імплант вростає кісткова тканина, а ясна починають щільно прилягати до коронки, тож відрізнити штучний зуб від природного стає практично неможливо. За правильного догляду якісна конструкція слугуватиме не один десяток років, а то й упродовж усього подальшого життя.

Звісно, вартість імпланта значно вища, ніж мостоподібних протезів чи звичайних коронок. Але конструкція, яку ми розглядаємо, має низку істотних переваг. Серед них:

  • тривалий строк служби. Деякі виробники дають довічну гарантію на імпланти;

  • відсутність необхідності обточувати та пошкоджувати здорові зуби;

  • максимально естетичний вигляд.

Детальніше дізнатися про зубні імпланти можна на сайті: https://porcelain-dent.com.ua/service/implantacija/mounting-of-implants.

Від чого залежить вартість конструкцій

Ціна конструкцій, які ми розглядаємо, залежить від двох основних чинників — вартості компонентів і роботи лікарів. Усі імпланти виготовляють з титану, але за різними технологіями. Ці конструкції відрізняються за чотирма характеристиками:

  • ступенем очищення титану;

  • різним покриттям імпланта;

  • формою;

  • типом з’єднання імпланта та коронкової частини.

Від цих характеристик залежатиме ціна конструкцій. Серед них є і бюджетні варіанти, і системи преміум класу. Окрім того, кінцева вартість процедури залежить від індивідуального стану пацієнта й обговорюється з лікарем після ретельного огляду.

Как ухаживать за имплантами зубов | Стоматология «РИЦА»

На вибір конкретного імпланта впливають такі чинники, як клінічна картина пацієнта та кількість і якість його кісткової тканини. Зрозуміло, що конструкції більш високої категорії дають кращий результат.

Звісно, пацієнтів турбує також питання гарантії. Існує два її види:

  • від виробника. Зазвичай він дає гарантію від 10 років. Цей термін напряму залежить від якості імпланта;

  • від клініки. Як правило, медичні заклади дають гарантію 2–3 роки. У цьому випадку пацієнта страхують від імовірного відторгнення імпланта з вини стоматолога.

Вельми важливим питанням є вибір респектабельної клініки та досвідченого лікаря. Коли вам потрібна така серйозна процедура, як імплантація зубів, варто вдаватися до послуг лише авторитетного медичного закладу, де працюють високопрофесійні фахівці.

 

02 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів