Поліцейські Ужгорода викрили ремонтника, який обікрав квартиру, де працював

Вчора, 27 липня, до поліції звернулася 31-річна ужгородка, яка заявила про крадіжку грошей з власного помешкання. Потерпіла розповіла слідчо-оперативній групі, що два дні не перевіряла сховок, в якому знаходилися по кілька тисяч доларів та гривень, а також євро з фунтами, форинтами та чеськими кронами.

 

З часу написання заяви не пройшло і доби до моменту розкриття злочину. Співробітники поліції Ужгорода та карного розшуку обласного управління одразу ж перевірили всі камери відеоспостереження у районі, де трапився злочин, провели оперативні заходи та вийшли на слід зловмисника. Ним виявився один із групи працівників, який проводив ремонтні роботи у помешканні потерпілої – 39-річний житель Великого Березного. Поліцейські схопили його за місцем проживання.

Викрадені кошти та гаманець у фігуранта вилучили та повернуть власниці. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, що завдала значної шкоди потерпілому. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до 6 років. На даний момент правоохоронці готують підозру у вчинені злочину фігуранту справи, в подальшому поліцейські клопотатимуть про обрання йому запобіжного заходу. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів