В Ужгороді відбулися громадські слухання

В Ужгороді відбулися громадські слухання
Проєкти містобудівної документації – «Детальний план території, обмеженої вулицями Климента Тімірязєва, Іллі Бродлаковича, Івана Фогарашія, Івана Сільвая, Андрія Бачинського та Стрільничною», «Детальний план території Боздоського парку», «Детальний план території, обмеженої Слов’янською набережною, Боздоським парком та річкою Уж» та Звіти про стратегічну екологічну оцінку щодо цих територій обговорили сьогодні на громадських слуханнях в Ужгородській міській раді.

 

Головний архітектор Ужгорода Олег Боршовський зазначив, що про Детальний план території, обмеженої вулицями Климента Тімірязєва, Іллі Бродлаковича, Івана Фогарашія, Івана Сільвая, Андрія Бачинського та Стрільничною Головне управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області акцентувало на дотриманні обмежень від двох медичних закладів та закритого кладовища, які там знаходяться. У детальному плані Боздоського парку передбачені гідроспоруди, а в останньому з детальних планів, які розглядали сьогодні, – спорудження аквапарку.

Усі три проєкти учасники громадських слухань підтримали майже одноголосно, згодом ці рішення внесуть на розгляд сесії Ужгородської міськради.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів