Що таке сучасний автономний туалетний модуль?

Що таке сучасний автономний туалетний модуль?

 

Дуже багато міст, зокрема, великих, часто стикаються з проблемою недостатньої кількості громадських вбиралень. На щастя, зараз існує чимало способів вирішення цього питання, однак одним із найефективніших рішень – використання автономного туалетного модулю.

Більше того, такі конструкції можна використовувати будь-де – і в місті, і в селі, і для комерційного, і для особистого використання. Варто відзначити, що подібні модулі відповідають всім санітарним нормам та дозволяють забезпечити увесь потрібний комплекс гігієнічних послуг.

До речі, одним з лідерів виготовлення швидко монтованих модульних споруд є компанія Modulex, котра пропонує високоякісні та сертифіковані швидко монтовані конструкції на максимально вигідних умовах: https://modulex.ua/catalog/for-bussines/sanitarnyye_moduli_tualety/.

Певна річ, туалети можна зводити і з традиційних будівельних матеріалів, проте чи буде такий проект рентабельним? Навряд чи. Що не скажеш про сучасні модульні конструкції, котрі дають змогу вирішувати подібні питання за максимально короткі строки.

Ключові переваги автономних туалетних модулів

Найперше варто відзначити універсальність таких конструкцій, позаяк використовувати їх можна і в якості громадських вбиралень в місті чи селі, зводити біля місць масового скупчення людей – на всіляких фестивалях, концертах та інших подібних заходах.

Крім того, модульні конструкції мають наступні плюси:

  • Простий монтаж та демонтаж. Завдяки унікальній конструкції модулі легко складати, а за потреби – розібрати для, наприклад, транспортування на нове місце розташування;
  • Встановлюється на будь-який рівний майданчик. Тобто спеціально робити фундамент під конструкцію просто-напросто нема потреби;
  • Виготовляється з стійких та практичних матеріалів – металу, склопластику, різноманітних утеплювачів, OSB-плит тощо;
  • Достатня вмістимість. Як правило, туалети з модулів здатні одночасно вміщувати 8 осіб або 12 осіб. Крім того, є окрема кімната для людей з обмеженими можливостями, котра зазвичай комрлектується пандусом чи спеціальним ліфтом;
  • Оптимальне співвідношення “Ціна -якість”. Модульні конструкції не тільки зводяться дуже швидко, але є й набагато доступнішими в плані ціни, якщо порівнювати зі звичними аналогами.

Окрім того, відзначимо, що модульні конструкції можуть бути як окремими одиницями, так і частинами інших подібних будівель, що є величезною перевагою.

Як замовити туалетний модуль?

Якщо у ви бажаєте замовити сучасний туалетний модуль, достатньо, приміром, завітати на сайт компанії Modulex, перейти у відповідний розділ та подати запит на розрахунок вартості. Тут потрібно заповнити спеціальну форму, вказавши ваші соціальні та контактні дані, регіон будівництва, а також параметри майбутньої конструкції – розміри, особливості та інші подібні моменти. Можна також прикріпити файл планування споруди, якщо він у вас є – це значно спростить роботу фахівцям підприємства, які опісля виконання розрахунку зв’яжуться з вами, нададуть всю інформацію щодо вартості та відповідять на інші запитання, котрі можуть у вас виникнути.

 

22 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів