Від удару блискавки на Тячівщині спалахнув готель (ФОТО)

Від удару блискавки на Тячівщині спалахнув готель (ФОТО)
15 липня о 22:15 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в будівлі бази відпочинку, розташованої в с. Біла Церква Тячівського району.

 

Як повідомив охоронець об’єкту, на його очах блискавка вдарила в антену на даху й вогонь став швидко поширюватися дерев’яною будівлею. Далі полум’я перекинулося й на прибудовану до бази відпочинку дерев’яну надвірну споруду.

На місце події негайно направили підрозділи вогнеборців. Усього над ліквідацією вогню працювали 4 одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста смт Великий Бичків, 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів, а також місцевих пожежних команд смт Солотвино та с. Верхнє Водяне. Для безперебійної подачі води до місцевого басейна приєднали три мотопомпи. О 00:30 бійцям вдалося локалізувати пожежу та ще через три години, о 03:45 – повністю її ліквідувати.

Наразі правоохоронні органи встановлюють остаточну причину виникнення пожежі та суму завданих збитків, оскільки вогонь знищив перекриття, покрівлю та другий поверх готелю на площі 150 кв.м, а також покрівлю та перекриття господарського приміщення на площі 100 кв.м.

 

16 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів