На Закарпатті здешевшала органічна лохина і малина: де купити і по чому?

На Закарпатті здешевшала органічна лохина і малина: де купити і по чому?
Забрати "з поля" можна набагато дешевше, ніж купувати в супермаркетах. Тож якщо вам потрібно запастися на зиму - задумайтеся...

 

Як ми вже повідомляли, на Ужгородщині приватне підприємство вирощує вкрай корисні ягоди, що найголовніше - органічним способом, тобто, без пестицидів, ГМО.

Органічна малина і лохина висаджені на території в 12 гектарів у смт Середнє, що в Ужгородському районі. Гектари ягоди розміщені напроти заправки. 

Наразі підприємство - BerrymoreUngvar   - пропонує лохину за ціною 200 грн за кг (з поля). Малина 1 сорт - 120 грн, 2 соот - 100 грн, 3 сорт - 50 грн. 

Як пишуть на підприємстві, "...наша екологічно чиста малинка поспіває! Ягода, на яку в вас не буде алергії, бо не оброблена хімією! Ягода, яку наші постійні покупці сміло дають діточкам! Berrymore- любов з першої ягідки ! З турботою про вас! А ще в нас є багато лохини по приємній ціні".

Щодо лохини, то її вартість теж знизилася, але на підприємстві закликають не зволікати з придбанням, бо лохина вже скоро закінчиться. А ще тут інформують про отримання сертифікату якості для ягоди:

"Наша ягідка має органічний скртифікат, що засвідчує її якість та екологічну чистоту ! Ми не використовуємо обробку хімічними препаратами, прополюємо все виключно вручну! Так, ягоди на ринку вистачає, але купуючи органіку від Berrymore ви можете бути впевнені, що споживаєте дійсно корисний продукт без отруйної хімії ( якою тепер перенасичений ринок), що також пройшла фітосанітарну перевірку. Наша лохина дуже корисна: наповнена вітамінами А,С,В,Е, амінокислотами та антиоксидантами вже підходить до кінця, тож не забудьте поласувати і кинути в заморозку) 200 грн /кг, доставка, самовивіз з смт Середнє".  

Замовити малину (і навіть доставку в Ужгород та Мукачево) можна за телефонами: 0635752265, 0964037372, 0997294973.

БІльше інформації на офіційній сторінці підприємства в Фейсбук - BerrymoreUngvar.

Вл. інф.

 

15 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів