Закарпатець підпалив авто колишньої дружини

Закарпатець підпалив авто колишньої дружини
На Тячівщині 40-річний чоловік підпалив автомобіль колишньої дружини. Чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомила речниця Головного Управління Нацполіції Закарпаття Тетяна Щоголєва.

 

За її словами, 26 червня, близько 23 години поліцейські отримали повідомлення про загорання автомобіля в райцентрі. На місці події правоохоронці виявили ознаки умисного підпалу. Вони опитали можливих свідків, опрацювали запис з камер відеонагляду прилеглих територій.

"Працівники поліції знайшли пляшку із займистою речовиною, завдяки якій зловмиснику вдалося так швидко підпалити автомобіль. В результаті всіх цих оперативних заходів палія вдалося швидко розшукати і затримати. Правоохоронці встановили, що авто підпалив колишній чоловік потерпілої", — розповіла речниця.

40-річного мешканця Тячева затримали. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру. За умисне знищення чи пошкодження майна шляхом підпалу йому загрожує від 3 до 10 років позбавлення волі. Слідство у справі триває. 

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів