Поради, які допоможуть зберегти красу і молодість, коли немає часу і сил на процедури

Одне з найчастіших питань, яким задаються жінки — як зберегти красу і молодість. Адже часу не вистачає на повноцінний догляд і втомлюєшся так, що лінь проводити якісь складні процедури. Деякі поради допоможуть чудово виглядати, інформує Ukr.Media

 

Шовкова наволочка

Про шовкову постільну білизну ходить багато легенд. Але деякі з них підтверджені лікарями і косметологами. Наприклад, шовк позитивно впливає на нервову систему людини. Прохолодна постільна білизна не тільки дивує своєю гладкістю, але і здатна вбирати більшу кількість вологи, ніж льон або бязь. Тому людина набагато краще висипається і протягом дня набагато активніша. Хороший сон — запорука краси.

На відміну від інших матеріалів, шовкові наволочки не залишають на обличчі так званих «заломів» після сну. Це важливо, якщо ви любите спати обличчям в подушку.

Зволожувач повітря

Рідко в якій квартирі дотримується правильний режим вологості. Особливо взимку, коли центральне опалення працює на всю міць. Сухе повітря негативно позначається на стані шкіри в цілому.

В цьому випадку рекомендується придбати домашній зволожувач повітря. Прилад досить компактний і недорогий. Але з ним ви зможете самостійно регулювати рівень вологості, досягаючи комфортного для проживання рівня в 45-60%.

Нічні маски

Якщо з ранку немає можливості приділити час догляду за обличчям, можна використовувати нічні маски. Вони не вимагають великих витрат часу. Слід ввечері нанести маску на обличчя, а вранці вмитися прохолодною водою. При цьому нічна дія косметичного засобу буде вельми помітна зовні.

Рушник для волосся з мікрофібри

Рушники з мікрофібри раніше використовували туристи. Легкі, добре вбирають вологу і швидко сохнуть вони швидко набули популярності.

Багато перукарів рекомендують витирати голову саме таким рушником. Оскільки він більш ніжний, на відміну від махрового, не скручує і не ламає волосся. Ще один очевидний плюс в їх користь — це антибактеріальна властивість. При виробництві мікрофібру обробляють іонами срібла, що дозволяє зробити її більш безпечною і протиалергенною.

Швидкий макіяж

Як же іноді жінки вранці заздрять чоловікам. Прокинувся, вмився, одягнувся і готовий. І не треба нескінченно простоювати перед дзеркалом в спробі намалювати однакові брови. З цієї ситуації вихід тільки один. Зробити татуаж або фарбування хною. У будь-якому з цих варіантів довгий ефект забезпечений. З ранку досить буде тільки нафарбувати вії і підрум'янити щоки. В цілому роботи на 5 хвилин.

Серветки для зняття макіяжу

Макіяж перед сном потрібно обов'язково змивати. Хоча б для того, щоб якомога довше зберегти молодість шкіри. Найшвидший спосіб — це серветки для зняття макіяжу. Досить декількох рухів і можна зі спокійною душею лягати спати. Шкіра очищена і готова до відпочинку.

 

 

24 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів