Поліція розслідує справу, щодо спроби пограбувати ужгородця

Поліція розслідує справу, щодо спроби пограбувати ужгородця
В Ужгороді поліція помістила до ізолятора тимчасового тримання раніше судимого зловмисника, який спробував пограбувати чоловіка біля банкомату та втекти. Потерпілий спіймав кривдника та передав правоохоронцям.

 

Учора, 18 червня, ввечері до поліції надійшло повідомлення про скоєння грабежу в Ужгороді. 67-річний потерпілий розповів правоохоронцям, що знімав з картки гроші, коли до нього підбіг невідомий та вирвав їх з рук. При цьому частину купюр взагалі було пошкоджено.

Грабіжник одразу став утікати, однак потерпілий зумів його наздогнати та спіймати. Сміливий чоловік одразу ж після цього зателефонував у поліцію. За лічені хвилини на місце події прибули патрульні та слідчо-оперативна група. Особу нападника встановили, це 28-річний житель Ужгородщини. Чоловік уже мав судимість за майнові злочини.

Наразі його затримано в порядку ст.208 КПК і взято під варту. Фігуранту повідомлено про підозру в скоєнні грабежу. Тепер слідчі перевіряють затриманого на причетність до скоєння аналогічних злочинів. Триває досудове розслідування.

Працівники поліції відзначають професійність дій потерпілого, який не лише в лічені хвилини зорієнтувався в небезпечній ситуації, але спіймав правопорушника без шкоди для здоров’я себе та нападника.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

19 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів