Чоловіків з Криму та Донеччини судитимуть за розбійний напад на закарпатця

Чоловіків з Криму та Донеччини судитимуть за розбійний напад на закарпатця
Чоловіків з Криму та Донеччини судитимуть за розбійний напад на жителя Сваляви. Обвинувальний акт стосовно них скерували до суду, — розповіла речниця Закарпатської обласної прокуратури Катерина Хижняк.

 

За її словами, подія трапилася в березні цього року у Сваляві. Чоловіки разом розпивали алкогольні напої у будинку жителя Сваляви, коли дізналися, що на банківському рахунку у нього є наявна значна сума грошей. Після цього зв’язали руки свалявчанину електричним кабелем та почали вимагати перерахувати їм 30 тис. грн, погрожуючи кухонним ножем.

"Потерпілий погодився з вимогою зловмисників, які після заволодіння грошима зв’язали чоловіка мотузкою та замкнули у його ж квартирі. Зникши з місця інциденту з мобільним телефоном мешканця Сваляви, особи повторно перерахували на свій рахунок ще 8 тис. грн, — розповіла речниця.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скерували до Свалявського районного суду для подальшого розгляду. Наразі особи, як і під час досудового розслідування, перебувають під вартою. Чоловікам загрожує від семи до десяти років ув'язнення із конфіскацією майна.

Суспільне Закарпаття

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів