На Закарпатті затримали прикордонника, який зі зброєю покинув військову частину

На Закарпатті затримали прикордонника, який зі зброєю покинув військову частину
На Закарпатті затримали прикордонника, який зі зброєю покинув військову частину. Він погрожував автоматом чоловіку, привласнив його авто, а потім втік, — розповіла речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

 

За її словами, 17 червня до поліції надійшло повідомлення, що прикордонник, який проходить строкову службу, самовільно покинув військову частину зі зброєю та набоями до неї. Військовослужбовець звернувся до місцевого чоловіка з проханням підвезти його. В автівці прикордонник почав агресивно себе поводити та, погрожуючи зброєю, заволодів автомобілем. Згодом правоохоронці розшукали викрадену автівку на одній із АЗС Берегова. В ньому також знаходилася зброя, яка була у військовослужбовця

"Поліцейські переглядали в онлайн-режимі всі камери відеоспостереження. В результаті чоловік був зафіксований однією з камер в Берегові. Туди оперативно прибули правоохоронці та розшукали втікача. Всі матеріали справи буде передано до військової прокуратури та ДБР", — розповіла речниця.

За даним фактом в Мукачівському прикордонному загоні призначили службове розслідування, триває перевірка, — розповіла речниця загону Леся Федорова.

Суспільне Закарпаття

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів