"Тут шалена атмосфера": як ужгородці готуються підтримувати збірну України у Бухаресті

"Тут шалена атмосфера": як ужгородці готуються підтримувати збірну України у Бухаресті
Збірна України сьогодні, 17 червня, проведе свій другий матч на Євро-2020 з футболу. У Бухаресті підопічні Андрія Шевченка зіграють проти Північної Македонії. Підтримати Україну до столиці Румунії поїхала й компанія з Ужгорода: редактор Суспільного радіо "Тиса FM" Антон Микуланинець розповів, яка атмосфера напередодні матчу.

 

 

"З Ужгорода поїхали 8 людей, але вже тут ми зустріли чимало земляків із Закарпаття", — каже Антон. "Їхали автомобілем близько 9-ти годин. Кордон перетнули швидко, у нас перевірили наявність ПЛР-тесту, квитка і заброньований готель. Наостанок побажали перемоги нашій збірній".

 

За словами, Антона Микуланинця, на вулицях Бухареста зранку гуляють вболівальники України та Північної Македонії. "Центральна частина міста сьогодні червоно-жовта і синьо-жовта. Настрій у вболівальників дружелюбний, тут шалена атмосфера, вболівальники співають пісні, зокрема Червону руту, на вулицях постійно чути фразу "Good luck", коли українці і північні македонці обмінюються побажаннями перед поєдинком, усміхаються і роблять спільні селфі".

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 червня 2021р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів