На Закарпатті СБУ викрила військовослужбовця, який допомагав призовникам ухилятися від військової служби

На Закарпатті СБУ викрила військовослужбовця, який допомагав призовникам ухилятися від військової служби
Служба безпеки України викрила факт вимагання посадовцем органу місцевого військового управління хабарів від призовників за сприяння в ухиленні від військової служби.

 

Оперативники спецслужби встановили, що військовослужбовець Іршавського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки обіцяв «вирішити» питання про непридатність призовників до служби за $3 тис. Правоохоронці затримали зловмисника «на гарячому» під час одержання всієї суми неправомірної вигоди. У межах кримінального провадження військовому оголошено про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Встановлюються інші особи, що можуть бути причетними до корупційного механізму. Операція із викриття зловмисника проводилася спільно зі слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань у м. Львів під процесуальним керівництвом Закарпатської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

Пресслужба УСБУ в Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів