На Мукачівщині у водія мопеду виявили марихуану. Чоловік перебував у стані наркотичного сп'яніння

На Мукачівщині у водія мопеду виявили марихуану. Чоловік перебував у стані наркотичного сп'яніння
У селищі Кольчино, що на Мукачівщині, поліцейські виявили у стані наркотичного сп’яніння водія мопеду, який перевозив пакети з марихуаною. Зупинили його за порушення правил дорожнього руху, — розповіла рчениця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

 

За її словами, сталося це 8 червня близько 15-ї годиниЗа кермом транспортного засобу перебував 26-річний місцевий житель.

"Чоловік поводився неадекватно, тож поліцейські запідозрили, що водій перебуває в стані сп’яніння. Окрім того, під час поверхневого огляду в багажному відділенні мопеду поліцейські виявили два поліетиленові пакети з сухою подрібненою  речовиною, ймовірно, марихуаною. Під час документування кримінального правопорушення, поліцейські зафіксували, що вага вилученої суміші склала близько 70  грамів", — розповіла речниця.

Водія відсторонили від керування транспортним засобом, а за фактом перевезення чи пересилання наркотичних засобів у поліції відкрили кримінальне провадження. Виявлену речовину вилучили та скерували на експертизу. За цим фактом триває досудове розслідування.

Чоловіку загрожує від 850 до 1700 гривень штрафу або виправні роботи на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Суспільне Закарпаття

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів