«Волинь 2» – «Ужгород»: анонс матчу другої ліги

«Волинь 2» – «Ужгород»: анонс матчу другої ліги

 

11 червня пройде матч заключного туру другої ліги України з футболу - «Волинь 2» і «Ужгород» зіграють в Луцьку. Представляємо анонс цього протистояння від БК Фавбет.

«Волинь 2» – «Ужгород»: напередодні

Клуб з Луцька завершує сезон у Другій українській лізі на останньому місці. Але у «Волині 2» ще є шанс позбутися статусу аутсайдера. Для цього господарям майбутнього матчу необхідно перемагати й розраховувати, що «Карпати» втратять очки в домашньому протистоянні з «Нивою» з Вінниці, вважаю аналітики букмекерської контори Фавбет від 1football.info.

На фініші сезону «Волинь 2» показала негативні результати, програвши чотири поєдинки поспіль. Колектив з Луцька по черзі поступився «Чайці» (1:2), «Оболоні» (0:2), «Діназ» (1:3) і «Буковині» (0:1).

«Ужгород» вже гарантував собі прохід в Першу лігу за підсумками чемпіонату. Але турнірної мотивації підопічні Володимира Васютика не позбавлені. За тур до фініші команда лідирує в загальному заліку, випереджаючи «Поділля» за рахунок кращих додаткових показників.

Таким чином, щоб закінчити розіграш Другій лізі в статусі чемпіона, «Ужгороду» необхідно брати три очки в майбутній грі, щоб не озиратися на паралельний матч прямого конкурента. У попередньому турі першості «Ужгород» впевнено обіграв вдома «Карпати» (3:0), оформивши 17 перемогу в сезоні.

Ставки від БК Фавбет на матч «Волинь 2» «Ужгород»

В даному протистоянні аналітики БК Фавбет вважають фаворитом гостей. Поставити на перемогу «Ужгорода» можна за коефіцієнтом 1.50. Імовірність того, що перемогу здобуде «Волинь 2» оцінюється в 5.30, а укласти парі на нічию можна за 4.10.

Прогноз на матч «Волинь 2»  «Ужгород»

У матчі першого кола «Ужгород» впевнено переміг на своєму полі суперника. До чемпіонського титулу команді залишилося зробити останній крок, і з огляду на погану форму «Волині 2», прогнозуємо рахунок 2:0 на користь гостей.

 

08 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів