Поліцейські Мукачева розслідують злочин проти довкілля

Поліцейські Мукачева розслідують злочин проти довкілля
Дізнавачі Мукачівського районного управління поліції проводять досудове розслідування щодо законності видобутку земельного покриву. Вантажну техніку, яку використовували для видобутку, вилучено та поміщено на арештмайданчик.

 

Днями співробітники сектору захисту інтересів суспільства та держави поліції Закарпаття поблизу Мукачева виявили факт незаконного видобутку ґрунту. На місці, на момент прибуття поліцейських, працювала вантажна техніка та перебувало двоє чоловіків.

Для документування події на місце прибули працівники слідчо-оперативної групи.  Жодних дозвільних документів на видобуток ґрунтового покриву на даній ділянці ні 27-ми, ні 60-річний жителі села Нове Давидково пред’явити не змогли. Від надання пояснень чоловіки відмовились. 

Поліцейські провели огляд місця події та вилучили вантажну техніку, яку помістили на арештмайданчик поліції. 

Дізнавачі Мукачівського районного управління поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 239-1 Кримінального кодексу Украі?ни, тобто незаконне заволодіння ґрунтовим покривом (поверхневим шаром) земель.

Санкція статті передбачає штраф від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів