Змагання вихованців центру "Дорога життя" провели в Ужгороді

Змагання вихованців центру "Дорога життя" провели в Ужгороді
Змагання вихованців медико-соціального реабілітаційного центру "Дорога життя" провели 30 травня в Ужгороді у спорткомплексі "Буревісник". Захід організували до Дня захисту дітей, який відзначають 1 червня. Змагалися близько 70 учасників з усього Закарпаття, — розповіла заступниця директора центру "Дорога життя" Світлана Аніцева.

 

Розпочалися змагання з конкурсу "Магазин". Учасників розділили на чотири групи. Кожен з них мав взяти іграшку, яку розмістили в центрі зали. На змагання в Ужгород з села Калини Тячівського району приїхала Марія Сойма — вихованка місцевого медико-соціального реабілітаційного центру.

"Дуже подобається, так надихає, настрій підіймає, — сказала дівчина. — Я кидала м’яч і котила його. Усім подобається. Нас є шестеро (ред. в команді)".

Вихованцям центру "Дорога життя" виконувати завдання конкурсу допомагали волонтери – студенти факультету здоров’я та фізичного виховання Ужгородського національного університету, на базі якого і проводили захід.

Суспільне Закарпаття

"Головне встановити з ними контакт, — розповів волонтер Іван Планчак. — Це залежить від того, чи відкриється дитина, чи ні. Якщо вона впустила вас у свій простір, то з ними досить легко працювати".

Заступниця директора центру "Дорога життя" Світлана Аніцева каже: такі змагання проводять щороку.

"Це є спортивні змагання, естафети, конкурси, які приурочені до Дня захисту дітей, який відзначають завтра, 1 червня, — пояснила вона. — Тут є діти зі всієї Закарпатської області – Тячівщина, Рахівщина, Свалявщина та Ужгород. Нарешті ми зібралися, тому що минулого року ми не проводили ці змагання, бо ви знаєте, що була епідеміологічна ситуація. Спортивні конкурси, різні естафети, на яких діти покажуть, що вони такі ж, як і всі, вони можуть те, що можемо ми".

За словами Світлани Аніцевої, змагання тривали до 13:30. Іграшки, з якими учасники виконували завдання, стали їхніми призами.

Суспільне Закарпаття

 

 

31 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів