Бережіть себе, економте час: електрики пропонують замовляти необхідні довідки дистанційно і тільки прийти їх забрати

Бережіть себе, економте час: електрики пропонують замовляти необхідні довідки дистанційно і тільки прийти їх забрати
Економити час, берегти себе та рідних під час пандемії, мінімізуючи контакти, і при цьому отримувати необхідні документи – реально! ТОВ «Закарпаттяенергозбут» пропонує своїм споживачам нову зручну послугу – можливість замовляти необхідні  довідки дистанційно, без особистого звернення до Центрів обслуговування клієнтів! Споживачеві треба буде тільки прийти і забрати їх. Як це працює?

 

Такі послуги спеціалісти ТОВ «Закарпаттяенергозбут» запроваджують з огляду на те, що багатьом споживачам доводиться кілька разів звертатися до товариства, аби отримати необхідні документи. Йдучи назустріч громадянам, маючи намір зекономити їхній час, адміністрація товариства схвалила рішення приймати запити на виготовлення документів дистанційно. В такому разі споживачеві достатньо написати листа до Центру обслуговування клієнтів, на території якого/у межах території обслуговування якого знаходиться об’єкт (будинок, квартира, та ін.), у ньому повідомити, яка саме довідка потрібна, вказати свої дані та надати свій контактний номер. Спеціалісти товариства зв’яжуться в разі потреби уточнень, а також повідомлять, коли прийти за вже готовою довідкою.

«Ми робимо все, щоб покращити сервіс, стати ближчими до споживачів, спростити їм спілкування з товариством. Саме тому більше немає необхідності по кілька разів приходити до Центрів обслуговування клієнтів, достатньо написати нам, і спеціалісти візьмуться за виконання запиту, коментує директорка ТОВ «Закарпаттяенергозбут» Наталія Німець. Адміністрація ТОВ «Закарпаттяенергозбут» гарантує, що з запитами споживачів працюватимуть висококваліфіковані спеціалісти, виконуватимуть їх в найкоротші терміни, інформація при цьому залишатиметься конфіденційною».

Перелік електронних адрес Центрів обслуговування клієнтів завжди можна знайти на офіційному сайті ТОВ «Закарпаттяенергозбут» zakarpatzbut.energy у рубриці «Про нас», або ж перейшовши за посиланням:  https://bit.ly/3do3log

У разі виникнення будь-яких запитань звертайтеся до кол-центру товариства за номером 0800505960.

Пресслужба ТОВ «Закапаттяенергозбут»

 

 

 

 

 

 

 

30 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів