Закарпатці можуть виграти новий iPhone 13, якщо оновлять свої дані в постачальника електроенергії 

Закарпатці можуть виграти новий iPhone 13, якщо оновлять свої дані в постачальника електроенергії 
Актуалізувати, тобто оновити свої персональні дані у постачальника електроенергії закликають в ТОВ «Закарпаттяенергозбут», і це дасть змогу взяти участь у розіграші нового iPhone 13 та 9 потужних павербанків. Про таку можливість повідомила наше видання речниця товариства Наталія Петерварі.

 

-       Наталю, розкажіть, що це за розіграш, для кого?

-        Ця пропозиція товариства ініційована з метою заохочення  побутових споживачів перевірити та актуалізувати свої персональні дані у постачальника електроенергії. З якою метою це робиться? Річ у тім, що до 2025 року Україна планує максимально цифровізувати більшість процесів та послуг у державі, щоб максимально легко і швидко обробляти будь-яку інформацію. Це суттєво допоможе прискорити діяльність людини та спростити для неї користування різноманітними сервісами. Рухається в цьому напрямі й ринок енергетики, і вже наразі на законодавчому рівні передбачене впровадження можливості укладення договорів на розподіл і постачання електричної енергії споживачам за допомогою інформаційно-комунікаційних систем. У зв’язку з цим всі українці будуть зобов’язані передати свої дані для опрацювання в цифровому форматі (постанова: http://bit.ly/3Iay2Ox).

Для цифровізації процесів та послуг в умовах нового ринку електроенергії та переходу на платформу Датахаб, ТОВ «Закарпаттяенергозбут» і проводить розіграш цінних подарунків – так ми намагаємося зацікавити споживачів швидше виконати їхній обов’язок.

-        Хто може взяти участь у розіграші? Тільки закарпатці?

-        Участь у розіграші можуть взяти всі побутові споживачі, які актуалізують свої персональні дані в постачальника електроенергії ТОВ «Закарпаттяенергозбут» (Tolk), які мають чи укладуть угоду в постачальника і купують в нього електроенергію.

-        Підкажіть, які саме дані потрібно оновити?

Для оновлення даних та, відповідно, участі в розіграші потрібно надати копію паспорта (1-3 сторінки та прописка), копію реєстраційного номера облікової картки платника податків (РНОКПП або ідентифікаційний код, як ми звикли його називати), копію документа на право власності/користування об’єктом (за яким присвоєний особовий рахунок, укладено угоду на постачання електроенергії), а також актуальний номер телефону (за наявності – адресу електронної пошти), за яким можна буде звернутися для уточнення тих чи інших даних.

Як передати інформацію постачальнику? Їхати спеціально з віддалених сіл в ЦОК? Незручно…

- Звичайно, спеціально їхати не обов’язково, але якщо ви дорогою будете біля ЦОК чи плануєте справи поблизу наших Центрів, то можете занести копії документів. Але простіш – надіслати фото- чи сканкопії документів на електронну пошту: [email protected] . Ми просимо молодих людей допомогти своїм рідним чи одиноким і передати за них документи.

- Який період проведення кампанії?

- Початок розіграшу – 1 квітня 2023 року, завершення – 30 червня 2023 року (включно). Кожному побутовому споживачу, який звернеться до ТОВ «Закарпаттяенергозбут» будь-яким із вказаних способів та актуалізує всі вказані в переліку умов розіграшу персональні дані протягом цього часу, буде присвоєний статус «Учасник розіграшу».

Розіграш павербанків буде проводитися серед споживачів зі статусом «Учасник розіграшу» тричі: 5-го травня, 5-го червня та 5-го липня. Розіграш головного призу – нового iPhone 13 відбудеться 10-го липня серед усіх споживачів ТОВ «ЗЕЗ», котрим буде присвоєно статус «Учасник розіграшу».

-        А якщо споживач, приміром, нещодавно тільки уклав угоду з товариством і по ньому є всі дані? Все одно він має право взяти участь у розіграші?

-        Звичайно! Ми вважаємо, що якщо такий споживач звертається, то він, по-перше, свідомий і заслуговує на те, щоб взяти участь у розіграші, а, по-друге, він повідомить про нашу пропозицію своїх друзів, знайомих, родичів, отже, допоможе нам у поширенні інформації. Тому фахівці ТОВ «Закарпаттяенергозбут» актуалізують дані всіх без винятку споживачів, навіть тих, по котрих в базі даних є вся інформація. Такому споживачу також присвоюється статус «Учасник розіграшу».

До речі, звертаємо увагу, що обробка персональних даних відбуватиметься із чітким дотриманням Закону України «Про захист персональних даних». Сподіваємося на вашу активність та щиро зичимо перемоги!

-        Вдячні за розмову, закликаємо читачів актуалізувати свої дані та виконати обов’язок. Успіхів! 

 

23 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів