19-річна дівчина загинула в ДТП на Закарпатті

19-річна дівчина загинула в ДТП на Закарпатті
У місті Хуст внаслідок автопригоди загинула 19-річна дівчина, пасажирка мопеду. Водія транспортного засобу госпіталізовано до районної лікарні. Слідчі Головного управління поліції Закарпаття відкрили за даним фактом кримінальне провадження

 

Вчора, 19 травня, о 22.44 до поліції надійшло повідомлення про ДТП на вулиці Волошина у місті Хуст. 

На місці події співробітники слідчого управління поліції Закарпаття, місцевого відділення  та експерти встановили попередні обставини аварії. З’ясувалося, що 25-річний водій мопеду «Honda» виїжджаючи з другорядної дороги не врахував дорожньої обстановки, виїхав на головну дорогу, по якій в той час рухався автомобіль «Mersedes». У результаті транспортні засоби зіткнулися. 

Внаслідок автопригоди 19-річна пасажирка мопеду, мешканка Тячівського району, отримала травми несумісні з життям та померла у лікарні.  Водія мопеду госпіталізували до районної лікарні, водій автомобіля не постраждав.  Обох водіїв освідчили - за кермом вони  перебували  тверезі.

За фактом автопригоди слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Головного управління поліції Закарпаття відкрили  кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального  кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої). У справі призначено ряд експертиз за висновками яких буде встановлено всі об’єктивні  обставини автопригоди.

Транспортні засоби поміщені на спецмайданчик Хустського районного управління поліції. У справі триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів