5 тренувань на тиждень: як жіноча футбольна команда Закарпаття готується до змагань

5 тренувань на тиждень: як жіноча футбольна команда Закарпаття готується до змагань
Жіноча футбольна команда Закарпаття готується до чемпіонату України. Гратиме в групі "U-16" у західному регіоні. Про це розповіла тренерка обласної дитячо-юнацької спортивної школи "Ужгород" Крістіна Костевка. Каже: дівчата тренуються в будні: тричі на тиждень у спортивному комплексі "Юність", двічі — на стадіоні ФК "Минай".

 

Ірина Волошин займається футболом майже 3,5 роки. У 2020-му з командою ЗОДЮСШ "Ужгород" виграла чемпіонат області. Грає в основному складі у нападі.

"Напевно, з початкової школи я любила грати з хлопцями футбол. Він мене якось зацікавив, і я вирішила спробувати. А чому б і ні? Це досить класні емоції, дуже мені подобаються. Наприклад, коли забиваєш гол або твоя команда виграє у фіналі або ще десь, то це дуже великий кайф, емоції дуже класні".

Тренування відбуваються на базі спорткомплексу "Юність". На стадіоні ФК "Минай" проводять їх другий тиждень, — розповідає тренерка Крістіна Костевка. Тут збираються щовівторка і щочетверга. Для цього уклали договір із футбольним клубом.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів