"Ужгород" та "Поділля" - на вершині таблиці - підсумки 20 туру

"Ужгород" та "Поділля" - на вершині таблиці - підсумки 20 туру
Лідер турнірної таблиці — “Ужгород” — 20-й тур пропускав через виключення зі складу учасників Другої ліги ФК “Калуш”. Найближчий конкурент — хмельницьке “Поділля” — свій поєдинок виграв і наздогнав за очками лідера, але за особистими зустрічами поступається.

 

 

“Епіцентр” — “Волинь-2” 3:0

Ще один претендент на вихід у Першу лігу — “Епіцентр” з Хмельниччини — здобув впевнену перемогу над командою “Волинь-2”. Дубль оформив Руслан Івашко, який впритул наблизився до нашого найкращого бомбардира турніру — Адріана Пуканича. Ще один м’яч у поєдинку до свого активу записав Тарас Червонецький. “Епіцентр” після 20-ти турів має 34 очки, однак команда провела на два матчі менше ніж “Ужгород” і “Поділля”.

“Чайка” — “Карпати” Львів 1:1

У поєдинку середняків турнірної таблиці “Чайка” розписала мирову з львівськими “Карпатами”. Гостей вперед вивів Костянтин Бичек, однак згодом Тимур Погранічний вирівняв паритет. “Карпати” мали шанс вирвати перемогу у матчі, але Сергій Стень не зумів переграти кіпера з пенальті.

“Карпати” Галич — “Діназ” 1:1

У центральному поєдинку 20-го туру зустрічалися обидва претенденти на підвищення у класі. Тривалий час і “Карпати”, і “Діназ” не могли відкрити рахунок: все найцікавіше розпочалося за десять хвилин до завершення основного часу матчу. Гостей вперед міг вивести точним ударом з пенальті В’ячеслав Шевченко, але не зумів реалізувати свій шанс. Відкрили рахунок все ж господарі: Віктор Хомченко на 85 хвилині подарував своїй команді надію на перемогу. Але у компенсований арбіртом час Вадим Бовтрук врятував для “Діназа” нічию. “Карпати” тепер мають 39 балів, а “Діназ” — 36.

“Поділля” — “Нива” 2:0

Команда з Хмельницького впевнено здолала вінницьку “Ниву” і зрівнялася за очками з “Ужгородом”. Перемогу принесли точні удари нападників — Ігора Карпенка та Фаді Салбака. Тепер і в “Ужгорода”, і в “Поділля” по 41-му заліковому балу.

“Чернігів” — “Буковина” 2:1

У поєдинку між міцними середняками турнірної таблиці перемогу святкували господарі. Рахунок у матчі відкрив “Чернігів”: гол до свого активу записав Темураз Мчедлішвілі. “Буковина” могла вирівняти паритет з одинадцятиметрового, але Борис Орловський не реалізував пенальті. Щоправда через декілька миттєвостей Антон Калайтан зробив рахунок рівним. Господарі вирвали перемогу на 90-й хвилині: автором голу став Максим Сердюк.

“Рубікон” — “Оболонь-2” 1:2

У матчі між “Рубіконом” та “Оболонню-2” сильнішими виявились гості. Вони і відкрили рахунок у матчі зусиллями Руслана Скидана. Згодом Станіслав Василенко подвоїв перевагу “Оболоні-2”. Томас Довійдатіс відквитав один м’яч, але на більше “Рубікон” не спромігся — команда поступилась у рідних стінах.

21-й тур

У 21-му турі “Епіцентр” вдома прийматиме “Оболонь-2”, “Поділля” зіграє з “Чайкою”, “Волинь-2” гратиме проти львівських “Карпат”, на “Ужгород” чекає непростий вояж до “Чернігова”, “Рубікон” прийме “Діназ”, а “Буковина” — галицькі “Карпати”.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів