Про перекази Western Union

Про перекази Western Union
Грошові перекази стають все більш затребуваною фінансовою послугою. Більшість людей не мають відкритих розрахункових рахунків в банках через їх непотрібність. У деяких громадян немає навіть пластикових карток. Для них послуги переказів грошових коштів є особливо актуальними. Але не тільки для них...

 

Платіжна система Western Union є світовим лідером по здійсненню міжнародних грошових переказів. Вона може похвалитися більш ніж 170-річною історією розвитку, великою мережею філій і пунктів відправки-отримання грошей, а також репутацією надійного фінансового оператора.

Переваги Вестерн Юніон

Велика популярність даної платіжної системи обумовлена низкою її незаперечних переваг:

  • Відсутність вимоги до наявності банківських рахунків (за винятком передбачених законом випадків) у відправника або одержувача переказу.
  • Перерахування грошей здійснюється в найкоротші терміни (умовно моментально), а отримати їх можна в будь-якому пункті видачі або зарахувати в онлайн-банкінгу на картку.
  • Перекази здійснюються за допомогою 10-значного ключа, з обов'язковим зазначенням і перевіркою реквізитів (ПІБ, країни) відправника та одержувача.

Перераховувати гроші за допомогою ВЮ можуть фізичні та юридичні особи, резиденти і нерезиденти. В Україні більшість переказів за допомогою даної платіжної системи здійснюються в гривні, доларах США, євро, російських рублях.

Як відправити переказ?

Щоб перерахувати гроші іншій особі (в Україні чи за кордоном), необхідно:

1. Відвідати найближче відділення банку, що працює з системою переказів Western Union.

2. Вказати в формі для відправки грошей реквізити (ПІБ, країну отримання) адресата.

3. Показати касиру паспорт.

4. Оплатити повну суму переказу (включаючи витрати на комісію, сповіщення).

5. Отримати в оператора 10-значний контрольний номер і повідомити його одержувачу.

Як отримати переказ?

Щоб отримати переказ Вестерн Юніон, необхідно:

1. Відвідати банк, що працює з системою WU, або найближчий пункт видачі грошей компанії.

2. Вказати в формі на отримання грошей реквізити (ПІБ, країну відправлення) відправника, а також суму переказу, 10-значний ключ.

3. Показати касиру паспорт.

4. Отримати гроші після перевірки зазначених даних.

Багато успішних банків надають можливість отримання переказів Western Union без відвідування відділень і пунктів видачі коштів. Зробити це можна в особистому кабінеті онлайн-банкінгу. Залежно від валюти переказу та валюти рахунку (карткового, розрахункового та ін.), на який будуть зараховані гроші, може бути проведена автоматична конвертація.

Вестерн Юніон – швидкий, простий в освоєнні та безпечний спосіб перерахування грошей по всьому світу. Система є міжнародним лідером з грошових переказів без використання карткових або розрахункових рахунків. Здійснює сотні мільйонів транзакцій щорічно. І якщо ви хочете використовувати її можливості, то тепер це доступно й у Банку Кредит Дніпро!

 

05 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів