Команда "Медея" – переможці V Ужгородської футзальної ліги в Ужгороді (ФОТО)

Команда "Медея" – переможці V Ужгородської футзальної ліги в Ужгороді (ФОТО)
Фінальним матчем "Ужнет" – "Медея" напередодні в обласному центрі Закарпаття завершився 5-й, ювілейний, сезон Ужгородської футзальної ліги. У спорткомплексі "Юність", де відбувалися всі ігри, нагородили учасників та переможців.

 

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв привітав спортсменів, подякував їм за участь, організаторам і меценатам – за проведення ігор на високому рівні, а спортивним журналістам – за висвітлення. Також Богдан Євстафійович привітав усіх із прийдешніми великодніми святами.

Засновниця Ужгородської футзальної ліги Олександра Терембець подякувала командам, які вже не перший рік долучаються до змагань.

В урочистостях взяли участь і заступник міського голови Ужгорода, голова Асоціації футболу Ужгорода Василь Гомонай, заступник міського голови Вадим Борець, заступник голови Федерації футболу Закарпаття, депутат міської ради Віктор Качур, головний спеціаліст управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради, головний арбітр змагань Петро Милян, голова Федерації футболу Ужгородського району Іван Ковач та голова Оноківської ОТГ Марія Коваль-Мазюта.

Загалом змагалася 31 команда з Ужгорода, Мукачева, Ужгородщини, Перечинщини та Міжгірщини. Вони склали чотири ліги – суперлігу, вищу, першу та другу (у кожній по 8 команд, у вищій – 7). Через карантинні обмеження цього року чемпіонат УФЛ провели "в одне коло": команди зіграли 7 турів. Як відзначають судді, в кожній лізі до останнього туру точилася боротьба за чемпіонство та призові місця. Так, у другій лізі тріумфувала команда "Проспект-Junior" (Ужгород), на другому місці – "Сімер" (Перечинська ОТГ), треті – "Фіхтен" (Ужгород). У першій лізі "золото" отримала команда "Брама" (Ужгород), друге місце посіла "Зіна" (Ужгород), а замкнула трійку призерів "Ваша Хата" (Ужгород). У вищій лізі кращою стала команда "Дюшес" (Ужгород), "Трактор" (Ужгород) і "Лугош" (Ужгород) посіли друге і третє місця відповідно.

Переможців суперліги нагороджував міський голова Ужгорода Богдан Андріїв. За підсумками ігор бронзовим призером УФЛ стала команда "Уж" (Ужгород), "срібло" дісталося команді "Ужнет" (Ужгород), а першу сходинку посіла "Медея" (Оноківська ОТГ). Організатори ще раз подякували командам за участь і висловили сподівання, що вже восени у сезоні 2021-2022 рр. знову зустрінуться для подальших ігор.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів