Найефективніші засоби для відновлення волосся після холодів

Найефективніші засоби для відновлення волосся після холодів

 

З настанням тепла необхідно приділяти більше уваги зовнішньому вигляду та здоров’ю волосся. Адже вдала зачіска-це половина образу, а красиве, густе та блискуче волосся-особлива прикраса кожної жінки. Тому зараз магазини косметики для волосся пропонують величезний асортимент засобів по догляду за ним.

Взимку волосся страждає від сухого повітря в помешканні, офісі. Через центральне опалення в більшості приміщень недостатній рівень вологи для нормальної життєдіяльності та самопочуття людини. Через це зневоднюється шкіра та волосся. На вулиці також морозне сухе повітря та вітер не сприяють здоров’ю шевелюри.

Тож після зимових холодів потрібно займатися відновленням волосся, його зволоженням та живленням.

Засоби для догляду за волоссям можна розділити на такі види:

  • для очищення;

  • для кондиціонування;

  • для відновлення та живлення.

До засобів для очищення належать шампуні, які допомагають змити з волосся  пил, засоби для укладання та шкірний жир, який виділяє шкіра голови. Шампуні бувають: зволожуючі, поживні, розгладжуючі, відновлюючі, проти лупи, для фарбованого та пошкодженого волосся. Ці продукти виконують лише функцію очищення, тому довго не затримуються на волоссі і не можуть чинити суттєвої відновлювальної дії. Вони повинні бути підібрані з урахуванням стану волосся та шкіри голови. Використовувати шампунь слід за потребою. Є спеціальні шампуні для частого використання.

До засобів по догляду належать кондиціонери для волосся, які допомагають зволожити, зробити його блискучим, слухняним та після них воно легше розчісується. Ці продукти є незамінними помічниками по догляду та надання волоссю більш здорового та сяючого вигляду. Вони допомагають пригладити лусочки кожної волосини після миття, але не проникають вглиб та діють поверхнево. Але вплив таких продуктів не довготривалий, як правило, до наступного миття. Краще, якщо кондиціонер має в своєму складі натуральні олії, такі, як: обліпихова, каріте, авокадо, кокосова, а найціннішою серед них  та найпоживнішою для волосся є олія макадамії, яка живить, розгладжує його та надає блиску. Застосовувати кондиціонери краще після кожного миття голови.

Найкраще, глибоке  відновлення надає маска для волосся, яка діє  інтенсивно та допомагає надати йому здорового вигляду. Вона проникає глибоко в кожну волосину та відновлює її зсередини.

Маски можна розділити на декілька видів:

  1. Укріплююча

  2. Для неслухняного волосся

  3. Розгладжуюча

  4. Поживна

  5. Відновлююча.

Для найкращого результату маски збагачують вітамінами, натуральними маслами, кератином, шовком, протеїнами, екстрактами трав та фруктів. Цей продукт може за короткий час застосування відновити навіть дуже пошкоджене та виснажене  волосся та надати йому блиску і здорового вигляду. Маску потрібно застосовувати 2-3 рази на тиждень. Час використання - від 2-3 хвилин до декількох годин. Є маски, які можна наносити на ніч. Так ефект буде найкращим.

Тож досягти бажаного результату цілком можливо, варто лише правильно підібрати свою систему догляду за волоссям.

 

13 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів