Новий баскетбольний майданчик відкрили в Ужгороді (ФОТО)

Новий баскетбольний майданчик відкрили в Ужгороді (ФОТО)
Баскетбольний майданчик – у спільному дворі багатоповерхівок на вул. Олексія Бестужева-Рюміна, 4, Марії Заньковецької, 77, Тиводара Легоцького, 21,23 – збудували у рамках Бюджету громадської ініціативи.

 

На відкриття завітали й Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, його заступник Василь Пинзеник, депутати Ужгородської міської ради Віталій Готра та Володимир Білонка, співавтори проєкту Василь Товтин та Ольга Павлова.

За словами Богдана Андріїва, міська працює над тим, аби таких сучасних місць для занять спортом було в Ужгороді ще більше. За минулі 5 років в школах обласного центру Закарпаття збудували 10 мультифункціональних спортивних майданчиків, цього року запланували їх зробити ще у трьох навчальних закладах. Майданчики будуть не тільки місцем для тренування футболістів чи баскетболістів, тут зможуть займатися спортом, гратися всі діти.

На новому баскетбольному майданчику тренуватиметься й команда юних ужгородських баскетболістів, яка нещодавно посіла ІІІ місце у Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі. Тренер Василь Товтин – автор проєкту «Створення мережі баскетбольних майданчиків Ужгорода (1 етап)» – розповів, що такі місця для тренувань були його дитячою мрією, а тепер радіє за своїх вихованців, які зможуть ще краще вдосконалити свої вміння. На першому етапі завдяки Бюджету громадської ініціативи запланували в місті збудувати три баскетбольні майданчики, обирали локації в різних частинах Ужгорода, де чимало багатоповерхових будинків (Новий район, центр, Шахта).

Богдан Андріїв зазначив, що високий результат на всеукраїнських змаганнях, на які діти поїхали зокрема й за підтримки міської влади та депутатського корпусу, свідчить про велике майбутнє закарпатського баскетболу, вручив хлопцям нові баскетбольні м’ячі. Підлітки ж відзначили сьогодні потрійну радість – не лише недавню перемогу та відкриття сучасного майданчика, а й день народження одного зі спортсменів команди юних баскетболістів.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів