Черга у два ряди, маски й антисептики: як в Ужгороді складали пробне ЗНО

Черга у два ряди, маски й антисептики: як в Ужгороді складали пробне ЗНО
У п’ятьох пунктах писали пробне ЗНО в Ужгороді 10 квітня. За словами відповідальної за тестування в окрузі міста Олени Шварц, охочі пройти тестування могли це зробити у лінгвістичній та класичній гімназіях, школах номер 6, 8 та 9. Незалежне оцінювання було в один день із усіх предметів. У шостій школі, зокрема, писали математику та історію України. Як відбувалося пробне тестування в умовах пандемії коронавірусу?

 

Близько 10-ї ранку на подв?ір’я шостої школи зайшли охочі пройти пробне ЗНО. Їх зустріла лікарка Олена Муратова.

"Я міряю температуру. Проводжу їм скриніг. А позаду мене перевіряють документи. У кого випадково температура більше 37, саджаємо, щоб подивитися. Робимо повторний скриніг і запускаємо, якщо нормальна температура", — розповіла Олена Муратова

Історію України приїхала складати Руслана Коваль. Планує вступати до художньої академії. "Я готувалася від початку вересня. Тільки сама без додаткових занять. При підготовці все було легким. Були важкі моменти, але все добре", — сказала Руслана Коваль.

Учасники пробного ЗНО ставали у два ряди для уникнення скупчень під час пандемії коронавірусу. З собою, крім документів, мали взяти маски й антисептики. Також — дотримуватися дистанції. Для цього на шкільному подвір’ї були червоні смуги. Крім історії України, тут писали пробне ЗНО з математики.

Учасник пробного ЗНО Артем Джурджа розповідає: "Готувався 4 місяці з початку 2021 року з репетитором. Думаю, здам на 170 і більше балів. Хочу вступати в закордонний виш, а ЗНО здаю для себе. Найважче опанувати графіки, а все інше мені легко дається".

"Багато готувалася, ходила до репетиторів. Мені важка частина по геометрії. Не знаю, це, напевно, просто не моє. Хочу подивитися саму атмосферу, як мені буде: важко чи ні", — розповіла учасниця пробного ЗНО Валерія Зарицька.

Суспільне Закарпаття

 

 

11 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів