Початкові класи трьох шкіл в Ужгороді переведені на дистанційне навчання

Початкові класи трьох шкіл в Ужгороді переведені на дистанційне навчання
Початкові ланки трьох ужгородських шкіл перевели на дистанційне навчання. Про це повідомила начальниця міського управління освіти Наталія Мухомедьянова. За її словами зробили це, оскільки у цих закладах понад половину учнів та персоналу інфіковані коронавірусом.

 

Нагадаємо, з 8 березня на Закарпатті в умовах червоної зони відвідувати школи можуть тільки учні початкових класів, старші — навчаються дистанційно. Ужгородка Моніка Палфі – мама двох дітей, учнів 1 та 4 класів — привела їх до школи. На вході дітям вимірюють температуру.

"Страшно вести до школи, до садочка, — каже жінка. — Але я бачу, що дітки гратися хочуть і вони потребують спілкування. І дистанційне навчання — це зовсім не таке навчання, як у школі. Тому страшно водити дітей до школи, але ми поставлені у такі умови, і батьки, і вчителі".

Шкільна медсестра Анжела Сейчі показує журнал, куди щодня записують температуру кожного учня. У кого вона підвищена — того на заняття не пропускають.

"У нас є три входи, всім вимірюємо температуру, випадків підвищення температури в нас не має. Батьки напередодні, коли ведуть дитину до школи вимірюють її вдома", — розповіла медсестра.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів