«Охоронний холдинг»: які прилади допоможуть забезпечити безпеку будинку

«Охоронний холдинг»: які прилади допоможуть забезпечити безпеку будинку

 

Фахівці «Охоронного Холдингу» розповіли про те, які прилади допоможуть захистити квартиру від проникнення непроханих гостей і оперативно реагувати на будь-які небезпеки, будь то грабіжники, витік газу, загоряння або затоплення.

Що входить в базовий комплект безпеки

Перше, що спадає на думку в розмові про безпеку приміщення — сигналізація. Сьогодні існує кілька видів. Наприклад, GSM сигналізація. Завдяки датчикам така сигналізація моніторить ситуацію і сповіщає господаря по стільниковому зв'язку. 

Щоб встановити сигналізацію в квартирі, досить залишити заявку на сайті. Інженери компанії безкоштовно підберуть комплект безпеки, виходячи з особливостей квартири. 

В основний комплект безпеки входять: бездротова тривожна кнопка, бездротові датчик руху і датчик відкриття дверей/вікна і розумна централь Ajax Hub. Фахівці «Охоронного Холдингу» допоможуть визначитися з типом сигналізації, яка найбільш підійде для того чи іншого приміщення. 

Додаткові прилади

За бажанням базовий комплект можна доповнити додатковими приладами: датчиком затоплення і датчиком розбиття скла.  

Також за бажанням можна встановити відеоспостереження. Особливо цей метод актуальний для будинків, так як крім охорони приміщень, необхідно убезпечити прибудинкові території.

Відеоспостереження дозволяє не тільки візуально контролювати території, а й фіксувати тривожні ситуації, що може стати незаперечним доказом у судовому розгляді і істотно спростити роботу правоохоронних органів. 

Установка, моніторинг і швидка реакція на тривогу

Установка і підключення до пульту централізованого спостереження не займає багато часу. У той же день прилади починають передавати інформацію про об'єкт операторам станції моніторингу, які цілодобово стежать за квартирою, яка охороняється. Всі канали зв'язку дублюються, тому навіть при умисному блокуванні зловмисниками оператори все одно отримають сигнал. 

Після надходження сигналу тривоги співробітники служби реагування прибувають на місце протягом 5-7 хвилин. 

Якщо під час експлуатації системи безпеки виникли питання або неполадки — їх допоможуть усунути фахівці технічної служби, які завжди на зв'язку. Також самі прилади регулярно проводять самодіагностику, що знижує ризик раптового виходу гаджета з ладу. 

Про компанію

Охоронний Холдинг надає послуги з безпеки з 2012 року. За цей час реалізовано понад 4500 масштабних проектів, які забезпечили користувачам безпеку житла, бізнеса і співробітників, а також допомогли заощадити на охороні. 

Зараз компанія захищає більш 34,4 тисячі об'єктів по всій Україні. 

 

14 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів