Топ-5 розваг в Ужгороді в період коронавірусу

Топ-5 розваг в Ужгороді в період коронавірусу
Під час пандемії стало досить ризиковано збиратися у місцях скупчення людей, таких як кафе або ресторани, щоб посидіти та поспілкуватися разом з друзями, відпочити від буденної рутини. Та не варто засмучуватись, оскільки сьогодні до вашої уваги представляємо топ-5 способів, як весело й  цікаво розважитися або креативно відсвяткувати день народження. Певна річ, із урахуванням вимог карантину!

 

Пейнтбол

Екстремально-командна гра, від 4 до 10 чоловік із застосуванням маркерів (пневматична зброя) зарядженими силіконовими кульками з фарбою. Цей тип гри може припасти до душі як підліткам, так і дорослим, бо процес гри дуже подібний до сучасних ігрових шутерів. Однією з переваг є те, що гра проводиться на відкритому повітрі, тож хвилюватися над соціальною дистанцією не потрібно. За правилами пейнтболу, гравцю повинно бути більше ніж 13 років. Для менших за віком пропонується лазертаг. Це подібна за правилами гра до пейнтболу, проте замість зброї використовується безпечний для дітей лазер.

Квест

Varosh Quest - це квест, де вам та вашим друзям, доведеться знайти вихід із різних кімнат. Учасникам гри пропонують 3 ігрові кімнати серед яких є психіатрія, банк та тюрма. Під час проходження цих квест-кімнат обов’язково знадобиться логіка, спритність та командна робота. На перший погляд може здатися що це легко, проте знайти вихід з кімнати, відгадавши усі таємниці за 1 годину - завдання не з простих. Кількість гравців від 2 до 4.

Для тих, хто віддає перевагу вуличним видам розваг, у скарбниці міських розваг є «UNGVÁR КВЕСТ СІТІ».  Ужгородське екскурсійне бюро пропонує інтерактивні та інтелектуальні командні ігри, об’єднані загальним сюжетом на задану тематику з індивідуальною програмою. Ужгородський квест має послідовні та логічні виконання завдань, котрі зумовлені різними головомками, секретами, подорожами в минуле. На сьогоднішній день можливі чотири типи екскурсійних квестів в Ужгороді. Кожен із цих квестів має свою специфічну стилістику: починаючи від пасивних завдань і закінчуючи фехтуванням або ходінням по натягнутій стропі. Ніяких вікових обмежень квести не мають, участь в них може взяти різна кількість людей або навіть груп, - повідомляють на сайті prokarpaty-tour.info

Боулінг

Наступний спосіб, як провести весело і активно свій вільний час разом з сім'єю або друзями - це зіграти декілька партій у боулінг. Цей вид розваг не потребує особливої фізичної підготовки. Достатньо знати декілька правил та як правильно запускати шар, щоб збити кеглі. При необхідності у боулінг-клубі "Прага" проводять консультування щодо цього виду розваг. Відчути дух змагання під час пандемії у боулінг-клубі можна у четвер та п'ятницю.

Мотузковий парк "Тарзан"

Ще однією з розваг, на жаль, лише сезонних є мотузковий парк "Тарзан". Любителям цікавого та екстримального відпочинку пропонують чотири траси з різними рівнями складності. Протяжність маршруту може сягати від 100 до 500 метрів, а висота на якій він знаходиться - від 1,5 м до 7м. Перед початком проходження маршруту, відвідувачу надається страхувальна система, яка кріпиться до тросу на землі. Вік "тарзанів" повинен бути від двох з половиною років.

Отже, обирайте розвагу за власним бажанням та проводьте весело час у колі близьких людей.

Михайло Коштура, студент відділення журналістики УжНУ для Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів