Інтернет-магазин «АТБ» допомагає Закарпаттю: замовлення продуктів онлайн

Інтернет-магазин «АТБ» допомагає Закарпаттю: замовлення продуктів онлайн
Друга хвиля пандемії коронавірусу розпочалася. Це вже визнали в країнах Європейського Союзу. Активно готуються до неї і в Україні. Представники МОЗ планують розгортати спеціальні пункти допомоги та закликають громадян дбати про власне здоров'я: уникати великого скупчення людей, носити захисні маски, ретельно мити руки тощо. А там часом кількість нових випадків зараження невпинно зростає. Нещодавно  вона перевищила сім тисяч осіб за добу. Однак пік захворюваності не пройдено. Щоб убезпечити себе та свої родини, багато хто з мешканців нашого Закарпаття вже опанував онлайн-сервіси й інноваційні рішення. За статистикою близько 65% онлайн-покупок зараз здійснюють за допомогою смартфонів і мобільних додатків. Цей показник швидко продовжує зростати, адже так купувати дуже просто.

 

Чималої популярності серед клієнтів набув перший в Україні продуктовий інтернет-магазин «АТБ» повного циклу. Він відкрився навесні поточного року, ставши справжнім порятунком для громадян, в тому числі й мешканців Ужгорода, в умовах суворого  національного карантину. Новий для української галузі роздрібної торгівлі сервіс дозволив мільйонам українців підтримувати гідний рівень життя, за будь-яких умов мати змогу  купувати улюблені продукти, а до того ж ще й економити сімейні кошти. В асортименті онлайн-магазину «АТБ» сьогодні понад сім тисяч найменувань гарантовано свіжих продуктів і якісних товарів першої необхідності. Найбільшим попитом нині користуються категорії «Бакалія», «Алкоголь» і «Молочна продукція».

«Ринок онлайн-торгівлі в Україні стрімко зростає. Пандемія тільки прискорила його розвиток. Зараз ми є свідками трансформації всього роздрібного ринку в Україні, оскільки ситуація змусила покупця подолати певні страхи та недовіру до купівлі товарів онлайн та  здійснення платежів в Інтернеті. Змусила зрозуміти, що це безпечно», – повідомив в одному з інтерв'ю генеральний директор корпорації «АТБ» Борис Марков.

В онлайн-магазині «АТБ» процес приймання замовлення, його обробки та доставки вибраних товарів на зазначену клієнтом адресу  займає трохи більше години. Іноді доставити замовлення вдається навіть швидше.

Варто  зазначити, що ціни в інтернет-магазині тотожні тим, які ми з вами звикли бачити в звичайному супермаркеті «АТБ» – у середньому вони на 10–15% нижчі за середньоринкові. Якщо ж купувати  акційні товари у маркетах найбільшої української торговельної мережі або ж вибирати продукцію власних торгових марок «АТБ», то зекономити можна 40 відсотків і навіть більше. На цей час корпорація володіє чотирма власними торговими марками, що належать до різних цінових категорій. Преміальний сегмент представлений ТМ «De Luxe Foods & Goods Selected», середній плюс – «Спецзамовлення “АТБ”», середній – ТМ «Своя лінія». Найбільш економну продукцію пропонує ТМ «Розумний вибір». Це якісні та здорові продукти, які нічим не поступаються продукції розкручених брендів, хоча коштують значно дешевше.

Про зростання популярності інтернет-магазину «АТБ» серед громадян також свідчить те, що середній чек (підсумкова виручка, поділена на кількість чеків) уже становить 500–700 гривень. Це є досить солідним показником для будь-якого магазину, особливо якщо враховувати, що він відкрився менше року тому і став новим явищем у галузі роздрібної торгівлі країни.

«Онлайн-торгівля продуктами харчування  почала бурхливо розвиватися лише в 2020 році, коли до цієї справи долучилися всі ключові гравці ринку.  Раніше у покупця просто не було реальної можливості відчути усі переваги купівлі товарів онлайн. Сьогодні наше першочергове завдання – остаточно зламати стереотипи, прищепити людям добру звичку робити те, що зручно та безпечно!» – розповів  Борис Марков.

Пандемія коронавірусу та карантинні обмеження змінили свідомість мільйонів громадян і надали потужний імпульс розвитку онлайн-ритейлу. Якщо раніше цей вид торгівлі розглядали як доповнення до основного напряму діяльності, то сьогодні він довів власну ефективність і швидко набирає обертів. Навіть ті закарпатці, які ставилися до купівлі товарів онлайн досить обережно, зараз переконалися на власному досвіді, наскільки це просто та комфортно.

Замовити продукти в інтернет-магазині «АТБ» просто зараз

Іванна Пилипенко

 

26 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів