Street workout для всіх: ідеї тренувань на свіжому повітрі

Street workout для всіх: ідеї тренувань на свіжому повітрі

 

Ми багато часу провели в чотирьох стінах, і тренування онлайн щільно увійшли в наше життя. За цей період ми вивчили, здається, всілякі вправи в домашніх умовах, інформує Ukr.Media.

А коли карантин закінчився і у нас знову з'явилася можливість гуляти, насолоджуватися свіжим повітрям і сонцем, бажання ходити в спортзал миттєво випарувалося, адже на вулиці так добре! На щастя, є street workout! І поки на вулиці ще тепло, немає ніякої необхідності заганяти себе в зал кожен день, багато що можна робити на вулиці або комбінувати тренування.

Ранкова пробіжка

Можна довго говорити собі: треба придбати спеціальну форму, правильні кросівки, знайти тренера, щоб почати бігати. Але у якусь мить треба просто почати. Не виправдовуйте свою лінь відсутністю екіпіровки, почніть з пробіжки завтра вранці. І не забудьте про невелику розминку перед забігом.

Йога

Заняття не втрачають своєї популярності: зараз у тренді гармонія тіла і душі, фізичне і ментальне оздоровлення, гнучкість і сила. Є величезна кількість практик, і кожен може підібрати те, що йому до душі. А ще заняття йогою можна доповнити ароматерапією і медитацією — те, що потрібно після напруженого робочого дня. Тренування з йоги можна проводити як в студіях, залах, вдома, так і на вулиці на свіжому повітрі.

Групові тренування

Для тих, хто любить великі компанії, доступні культурно-спортивні майданчики в парках, де проходять безліч безкоштовних тренувань різного формату: тренінг, біг, йога, футбол, лонгборд, скіппінг та інші види спорту. Обирайте, що вам до душі.

Велопрогулянки

Для любителів прогулянок в багатьох містах є станції з прокату велосипедів і самокатів. А велопрогулянка — це відмінний варіант вечірнього кардіо! Промчати по місту, послухати улюблену музику, насолодитися прекрасними видами, а заодно і спалити кілька сотень зайвих калорій.

Stretching

Стретчинг або розтяжка — відмінний спорт для представниць прекрасної статі, а судячи зі зростаючої популярності студій стретчингу в Instagram, ще й наймодніший вид фізичної активності. У мережі зараз повно студій по розтяжці, а також виїзних тренувань, які часто проходять в дуже красивих локаціях: в парках, біля водойм або на дахах будівель. Обирайте заняття, які вам до душі, щоб тренування були в задоволення. І діліться своїми досягненнями в соціальних мережах — вранці або ввечері, із залу або з пробіжки — це надихає оточуючих і мотивує вас самих ставати краще.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів