В Ужгороді, на оновленому стадіоні "Автомобіліст", вп'яте провели футбольний турнір на Кубок мера

В Ужгороді, на оновленому стадіоні "Автомобіліст", вп'яте провели футбольний турнір на Кубок мера
Своїми враженнями від події поділився міський голова Ужгорода Богдан Андріїв.

 

"Щоразу на стадіоні "Автомобіліст" згадую, як ще кілька років тому тут було заросле бур'янами поле. Радію, що нам вдалося відвоювати цю територію, дати стадіону нове життя – збудувати футбольне поле зі штучним покриттям, яке відповідає найвищим стандартам, бігові доріжки, глядацькі трибуни, роздягальні та душові для спортсменів, облаштувати поруч автомобільну стоянку, поставити нову огорожу.

Зроблено багато і зараз це не тільки стадіон для жителів Нового району, а й один із найкращих спортивних об'єктів міста. Тут проводять різні змагання, тренуються спортсмени, займаються бігом, підтримують форму ужгородці.

Сьогодні ж на оновленому "Автомобілісті" уже вп'яте провели футбольний турнір на Кубок мера, де змагалися команди рятувальників, патрульної поліції та Нацполіції області, а також Ужгородської міської ради. Щиро вітаю з перемогою команду міськради, продовжуватимемо розбудову спортивної інфраструктури, щоб ужгородці, особливо наша молодь, мали всі умови для занять фізкультурою і спортом", – пише Богдан Андріїв у соцмережі Фейсбук.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів