Закарпаття: на пожежі знову загинула людина

За минулу добу на території Закарпаття сталася одна пожежа, економічні втрати від якої склали п’ятдесят дві тисячі гривень.

 

За минулу добу на території Закарпаття сталася одна пожежа, економічні втрати від якої склали п’ятдесят дві тисячі гривень. На пожежах загинула одна людина. Вогонь пошкодив квартиру. Неправдивих викликів оперативно-рятувальної служби не зафіксовано. Другий день складна пожежна обстановка у Міжгірському районі, погіршилася вона і на Ужгородщині. Разом в цих адміністративних одиницях виникає шістдесят відсотків всіх пожеж. Найчастіше пожежі цього тижня виникали внаслідок коротких замкнень, від цієї причини стається половина всіх загорянь.
З початку року в нашому краї вже сталися сто десять пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали чотириста шість тисяч гривень. На пожежах загинуло чотирнадцять людей, четверо людей було травмовано. У зв’язку із зростанням кількості пожеж, випадків загибелі та травмування людей, Головне Управління МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки, повідомили з Центру пропаганди Головного управління МНС України в Закарпатській області.

 

06 лютого 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів