Андріан Пуканич приносить "Ужгороду" п'яту поспіль перемогу у чемпіонаті

Андріан Пуканич приносить "Ужгороду" п'яту поспіль перемогу у чемпіонаті
Дубль Адріана Пуканича дозволив святкувати п’яту поспіль перемогу у чемпіонаті Другої ліги. На стадіоні “Авангард” закарпатська команда переграла вінницьку “Ниву” з рахунком 2:1.

 

На поєдинок 5-го туру головний тренер “Ужгорода” Володимир Васютик довірився перевіреним виконавцям: із стартових хвилин на поле вийшов основний склад, який перемагав у минулому турі “Чайку” на виїзді.

Вже на 5-й хвилині закарпатська команда мала нагоду повезти у рахунку. Форвард Денис Скотаренко пробивав головою з близької відстані, але кіпер гостей Іван Карабін здійснив перший у матчі сейв.

А через 15 хв. “Нива” відповіла своїм моментом: Олександр Борячук виконав передачу з лівого краю у центр штрафної, де Давид Подкуйко міг завершувати атаку. Але прицільно пробити не вдалося.

Всередині тайму з 35-ти метрів зі штрафного пробивав Деян Федорук. Михайло Готра перевів на кутовий.

У другій половині зустрічі “Ужгород” почав грати більш агресивно в атаці. На 59 хв. капітан команди Адріан Пуканич зумів відзначитися голом: півзахисник протягнув м’яч центром поля і потужно пробив у дальній кут з-за меж штрафної — 1:0.

Подвоїти рахунок у поєдинку вдалося на 75 хв. Той таки Адріан Пуканич розпочав атаку своєї команди, віддав на вільного Юрія Чонку. Той на замаху прибрав відразу двох опонентів і відкотив на Пуканича, який залишалось переправити м’яч уже у порожні ворота.

 

Вінницька команда зуміла відквитати один гол. На 85 хв. Максим Підопригора, який вийшов на заміну, реалізував свій шанс після рандеву з кіпером “ужгородців” Михайлом Готрою.

Наприкінці матчу обидві команди були близькими до голу. Найнебезпечніший момент мав Вадим Ференцик, який вискочив на хорошу позицію з правого флангу. Його удар на кутовий перевів оборонець “Ниви”.

У підсумку, “Ужгород” зберіг перевагу у рахунку до завершення матчу і здобув 5-ту поспіль перемогу на старті чемпіонату. З максимальними показниками закарпатська команда одноосібно очолює турнірну таблицю.

“Ужгород” — “Нива” Вінниця 2:1

Голи: Адріан Пуканич 59 хв., 75 хв., Максим Підопригора 85 хв.

Стадіон “Авангард”

Арбітр: Мирослав Липко (Івано-Франківськ)

“Ужгород”: Михайло Готра, Василь Беца, Владислав Шкіндер, Дмитро Сартіна, Роман Цень, Ігор Вагін, Віктор Ряшко (Володимир Дуран 80 хв.), Адріан Пуканич, Стефан Федак (Вадим Ференцик 46 хв.), Юрій Чонка (Іван Капустей 80 хв.), Денис Скотаренко (Іван Повхан 63 хв.)

На заміні: Андрій Калай, Мар’ян Січка, Максим Минайленко, Павло Тищук

Тренер: Володимир Васютик

“Нива”: Іван Карабін, Олександр Калітов, Деян Федорук, Олександр Борячук, Едуард Сербул, Тимофій Брижчук (Богдан Зугравий 66 хв.), Микола Пастушенко (Олександр Єфременюк 87 хв.), Денис Громок (Дмитро Підгаєцький 81 хв.), Давид Подкуйко (Дмитро Івашків 71 хв.), Ярослав Браславський (Максим Підопригора 65 хв.), Артур Загорулько

На заміні: Іван Музичка

Тренер: Олег Шумовицький

Попередження: Денис Громок 11 хв., Микола Пастушенко 17 хв., Артур Загорулько 55 хв., Василь Беца 58 хв., Тимофій Брижчук 62 хв.

 

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів