"Правда Закарпаття": Громадськість краю вимагає від губернатора звільнити афериста Піпаша з посади

Насьогодні провідну посаду в обласній адміністрації очолює Володимир Піпаш, він начальник управління внутрішньої політики який проводить антидержавницькі дії - погрожує працівникам управління юстиції, зчинює тиск на працівників правоохоронних органів, дезорієнтує членів виборчих комісій.

 

Ми що представляємо громадськість краю, і в цьому році (2006)з-за допомоги нашої діяльності Закарпатська область отримає фінансові вливання в економіку краю через грантування розроблених нами проектів, а саме отримано грантову суму близько 150 тисяч доларів США, занепокоєні тим, що один з провідних координаторів громадського руху та член дорадчих рад при предстаництвах іноземних недержавних фондів в Україні - Павло Павлович Чучка піддається неправомірним переслідуванням організованою державою (а саме представником виконавчої гілки влади паном В.Піпашом). Тому вимагаємо негайного звільнення людини яка псує інвестиційне обличчя нашої області.
В разі ігнорування нашого протесту залишаємо за собою конституційне право висловити наші вимоги в інших видах дозволеного організованого протесту, а також звернутися до грантодавців про припинення внесення інвестицій до Закарпатського регіону.

ГО "Моє місто Ужгород"
ГО "Закарпатський фонд вільного волевиявлення"
ГО "Панонія"
ГО "Рідне село"


До цього додаємо документи що підтверджують подані вище факти:

Начальнику Закарпатського обласного
управління юстиції Черепаніі О.Г.
Шановний Олександре Гавриловичу!
Повідомляємо, що 20 листопада 2005 року відбулась позачергова звітно-виборна конференція (загальні збори) Закарпатської обласної (крайової) організації Народного Руху України иа якій було обрано нового голову Закарпатської обласної (крайової) організації Народного Руху України Чучку Павла Павловича, 1955 року народження, проживає у м. Ужгороді за адресою вул. Цегольнянська, б. 6 кв. 2, члена Народного Руху України.
З повагою
Заступник Голови ПРУ"
голова фракції НРУ у
Верховній Раді України Вячеслав КОВАЛЬ


***

Ужгородська міська територіальна виборча комісія
Закарпатська область, виборчий округ №66
Постанова
(протокольне рішення)
м. Ужгород , пл. Поштова, З
26 січня 2006року №3
Про тимчасову відмову в реєстрації Ужгородською міською територіальною виборчою комісією Ужгородській міській організації Народного Руху України ( голова - п.Б.Борисов, свідоцтво про реєстрацію від 06.12.2005р. - №227 ).
Закарпатська обласна організація Народного Руху України на чолі з її головою п.П.Чучкою не уповноважувала п.Б.Бори-сова створити Ужгородську міську організацію НРУ.Дана організація ( п.Б.Борисов ) не отримала свідоцтво про внутрішню реєстрацію організації від керівництва обласної організації ( що вимагається статутом НРУ ). Крім того, ця організація не отримала дозволу від 300 НРУ на проведення державної реєстрації в Ужгородському міськрайонному управлінні юстиції та отримання свідоцтва про державну реєстрацію.

На офіційний запит Ужгородської міської Ради про надання інформації щодо структурних утворень політичних партій, зареєстрованих на території м.Ужгород, 19.12 .2005р. від Ужгородського міськрайонного управління юстиції на ім’я міської ради надійшов лист за №314/1-04 і доданий до нього список структурних утворень політичних партій, заре-єстрованих на території м.Ужгород станом на 20.12.2005р. У даному списку Ужгородська міська організація НРУ не значиться.
Виходячи з вищенаведеного та вислухавши аргументи пп. Б.Борисова, П.Чучки
Ужгородська міська територіальна виборча комісія
ПОСТАНОВЛЯЄ:
Призупинити прийом документів від Ужгородської міської організації НРУ (голова - п.Б.Борисов, свідоцтво про реє-страцію від 06.12.2005р.). Відновлення прийому документів від даної організації можливе тільки після визнання легітимності цієї організації вищестоячими партійними органами або судом.
Голова комісіїКелемен Ю.П.
Секретар Світлик Ю.Ю.

***

26 січня утворений виборчий блок "Блок Павла Чучки – Карпатський майдан" у складі НРУ, УРП "Собор", "Всеукраїнської політичної партії – Екологія та Соціальний захист". Після обрання П.Чучки 20 листопада 2005року головою обласного Руху, про що свідчить партійні документи Центрального Проводу, Політради Руху та спеціальна телеграма голови фракції НРУ Верховної Ради України на ім’я начальника обласного управління юстиції п.Черепані О.Г. (текст додається), група прихильників виключеного з Руху В.Піпаша (виключений на XVI Всеукраїнському з’їзді НРУ 27.XI. 2005) продовжує дезорієнтувати державні органи та громадськість про, нібито, існування двох рухів при цьому використовується недійсна стара печатка неіснуючої (позастатутної) організації НРУ. Мета – виключити легітимний обласний Рух із виборчого процесу інструментом обране обласне управління юстиції (Череваня О.Г.). замовником є, очевидно, партія НСНУ, членом якої став В.Піпаш включений до виборчого списку "Нашої України". Таку ж фальсифікаторську активність виявляє неіснуючий (позастатутний) Ужгородський міський Рух (Борисов) та Ужгородський районний Рух (Бабука), зареєстровані на основі підставних документів Ужгородським міськрайонним управлінням юстиції (Лизанець О.В.).
Сьогодні став відомий факт рекету Березнянського голови НРУ п.Ковача В.І. чотирма братками з вимаганням свідоцтва та печатки районної організації Руху. Останню крапку в боротьбі влади проти Руху має поставити обласна територіальна виборча комісія, яка може зареєструвати "Блок Павла Чучки – Карпатський майдан" або поведеться на адміністративний тиск "Нашої України" і виключить Рух із політичного життя в області до наступних виборів 2010року.
Обструкція Руху з боку обласної влади підтверджує тезу, що нинішні вибори влада збирається вигравати не на дільницях, а в судах. Н6аступною партією-жертвою, на думку аналітиків, має стати УРП "Собор" (Ясінський).




Коментар оглядача:
Є очевидним, що цькувальну функцію колишнього дуету Коцур-Ладижець у новій адміністрації недавніх есдеків Колібалогавашів виконує держслужбовець начальник управління внутрішньої політики ОДА Піпаш, під прикриттям капітана КГБ Поповича. Таким чином, маємо справу з новою версією виборів по-мукачівськи у формі усунення громадян від управління державою. А як же бути з Конституцією України, яка гарантує право обирати та бути обраними...

http://pravda.uz.ua

 

04 лютого 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів