У закарпатських прикордонників намагалися хабарем "купити пропуск" для іноземців

У закарпатських прикордонників намагалися хабарем "купити пропуск" для іноземців
Протягом вихідних двоє наших співвітчизників намагалися хабарем «купити» пропуск на територію України для своїх співмешканців-іноземців. Обидва випадки зафіксовано у пункті пропуску «Тиса» на кордоні з Угорщиною.

 

У суботу ввечері у протизаконний спосіб вирішити питання щодо пропуску її супутника, громадянина Італії, спробувала 48-річна жителька Тернопільщини. У зв’язку із впровадженням Урядом тимчасових обмежень щодо в’їзду іноземців на територію України, чоловікові було відмовлено у в’їзді. За зміну такого рішення жінка запропонувала прикордонному нарядові хабар розміром 100 євро.

Наступного дня аналогічне правопорушення вчинив 29-річний житомирянин. За пропуск німкені,якій також було відмовлено у в’їзді, він запропонував правоохоронцям 200 євро.

В обох випадкахприкордонні наряди на незаконні пропозиції не присталита повідомили про спроби підкупу керівництву. З метою з’ясування обставин та прийняття правового рішення щодо ознак злочину, передбаченого статтю 369 ККУ "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі", прикордонники проінформували про такі фактиУжгородський відділ ГУНП у Закарпатській області.Після проведення відповідних заходів іноземців повернули на територію Угорщини.

Пресслужба Чопського прикордонного загону

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

14 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів