Покрокова інструкція, як скористатися Екстра грошима

Покрокова інструкція, як скористатися Екстра грошима

 

Іноді трапляються ситуації, коли гроші на мобільному рахунку закінчуються, а поповнити його немає можливості. Щоб не залишатися без зв'язку, компанія Київстар дає невеликий кредит, за рахунок якого можна погасити необхідний місячний платіж свого тарифу. У нашій статті ви дізнаєтесь, як скористатися Екстра грошима та залишатися на зв'язку

Умови послуги «Екстра Гроші»

Послуга носить назву «Екстра гроші» - з її допомогою  можна замовити нарахування від 10 до 250 грн. Ця послуга працює як на території країни, так і в роумінгу. Сума зараховується на бонусний рахунок і оплачувати з неї можна: дзвінки та СМС, користування інтернетом та замовляти додаткові сервіси для економії. При цьому комісія за поповнення рахунку на 100 грн становить 25 грн та знімається при наступному поповненні.

Як замовити та перевірити стан послуги

Замовлення «Екстра грошей» відбувається за наступним алгоритмом:

  • вводимо комбінацію *117*X #, де Х – необхідна сума;

  • запит *117*1 # активує максимальну суму кредиту в рамках послуги;

  • гроші надходять на бонусний рахунок;

  • перевірка залишку виконується запитом *117*2 #.

Кредитна сума і комісія за користування послугою зніметься з вашого рахунку при поповненні мобільного (за винятком переказу коштів на ваш номер). Якщо сума виявиться недостатньою, списання відбудеться частинами, кратними 1,00 грн.

Ви зможете повторно замовити послугу при поповненні рахунку на повну суму. Більш детальні умови використання сервісу дізнайтеся на kyivstar.ua.

Мобільний телефон - основний засіб зв'язку. Тому наша компанія створює умови, в яких кожен абонент може завжди підтримувати зв'язок з найближчими. 

Автоматичні «Екстра Гроші»

Експерти Київстар розповіли, що існує можливість замовити «Автоматичні Екстра гроші». Вони нараховуватимуться  тоді, коли залишатиметься менше однієї гривні на основному рахунку. Однак фахівці відзначають, гроші будуть нараховуватися тільки в тому випадку, якщо абонент  успішно погасив попереднє поповнення. Не пропускайте платежі та користуйтеся послугами мобільного зв'язку на максимум.

 

27 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів