Чому онлайн-кредити настільки популярні в Україні?

Чому онлайн-кредити настільки популярні в Україні?
Послуга онлайн-кредитування має неабиякий попит у нашій країні. Основні аргументи на користь такого рішення — зручність, швидкість і відсутність жорстких вимог до кредитного рейтингу. Не виходячи з дому, клієнт може оформити кредит і одразу отримати кошти.

 

Що важливо знати про онлайн-кредити

Якщо ви потрапили в скрутне фінансове становище або просто потребуєте певної суми грошей на здійснення мрії, скористайтеся однією з пропозицій кредитування. Звичайно, можна позичити кошти в рідних, друзів чи знайомих, але у них не завжди є можливість допомогти. Можна звернутися до банків, але це не дуже слушний варіант, якщо гроші потрібні терміново. До того ж фінансові організації ретельно перевіряють кредитну історію та враховують платоспроможність позичальника. Залишається один вихід: звернення в одну з надійних мікрофінансових організацій, що видають кредити онлайн. Розглянемо плюси такого рішення:

  • Швидкість перевірки даних. Взяти кредит онлайн у МФО можна практично одразу після звернення. Іноді на оформлення потрібно до 1 години. Наступного разу процедура займе ще менше часу, оскільки перевірені дані позичальника вже будуть внесені у базу компанії.
  • Універсальність. Під час оформлення онлайн-кредиту немає потреби пояснювати, навіщо вам потрібні гроші.
  • Чесність. Більшість сервісів зазначають конкретну суму, яку вам потрібно буде повернути. На сайті будь-якого МФО є онлайн-калькулятор. За його допомогою можна чітко визначитися з сумою, яку потрібно буде сплатити з урахуванням відсоткової ставки.
  • Мобільність. Онлайн-кредит можна отримати незалежно від вашого місцеперебування.

Уявіть, що у вас зламалася автівка, а витрачати гроші на ремонт у поточному місяці аж ніяк не входить у ваші плани. Позичити нема у кого, зате є мобільний інтернет. Достатньо зайти на сайт сервісу та замовити кредит онлайн. Гроші приходять на картку через 10–20 хвилин, і проблему буде вирішено.

  • Мінімальна кількість документів. Наприклад, щоб оформити кредит онлайн на карту від Укркредит, достатньо лише надати паспортні дані та ідентифікаційний податковий номер. Узяти кредит може громадянин України, якому вже виповнилося 18 років, зокрема офіційно непрацевлаштована особа, студент або пенсіонер.
  • Можливість оформити безвідсотковий кредит. Клієнти МФО можуть узяти кредит з відсотковою ставкою 0,01%. Переплата буде незначною.

На що варто звернути увагу:

  • Максимальна сума займу. Максимальний розмір та строк погашення кредиту в кожного сервісу свій. Наприклад, сервіс MyCredit під час першого звернення може видати вам максимум 6000 грн, а потім можлива сума поступово збільшується.
  • Конфіденційність. При виборі сервісу будьте уважними, адже потрібно вибирати надійний ресурс. Інакше ваші дані можуть потрапити в руки шахраїв, що може призвести до негативних наслідків.
  • Повна інформація. Перед підписанням угоди ознайомтеся з деталями та дізнайтеся, які штрафи нараховуються у випадку прострочення платежів. Намагайтеся повернути гроші якомога раніше та не порушувати термінів погашення боргу.

Послуга онлайн-кредитування допоможе вам швидко позбутися проблем. Користуйтеся перевіреними сервісами та отримуйте фінансову допомогу вчасно.

 

19 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів