В Ужгороді вимагають демонтувати 50 рекламоносіїв

В Ужгороді вимагають демонтувати 50 рекламоносіїв
Сьогодні, 26 серпня, на черговому засіданні міськвиконкому було погоджено рішення про демонтаж незаконно встановлених об’єктів зовнішньої реклами. Загалом це понад 50 різних рекламоносіїв: щити, банери, білборди тощо. У власників таких конструкцій є 10 днів для добровільного демонтажу. Про це їх має повідомити муніципальна поліція.

 

Якщо ж власники проігнорували повідомлення чи відмовилися демонтувати незаконну рекламу, то це зробить місцева влада. А витрати на демонтаж ляжуть знову ж таки на власників реклами. Для уникнення конфліктів, комунальники зніматимуть рекламу разом із нацполіцією.

Ознайомитися із списком носіїв, що підлягають демонтажу можна тут.

Також в Ужгороді визначили місця для розташування передвиборчої реклами.

Згідно із нормами Виборчого кодексу кожен орган місцевого самоврядування зобов’язаний визначити місця, де кандидати та партії можуть розміщувати свою передвиборчу агітацію. Це має бути зроблено ще до початку офіційної кампанії. В Ужгороді нині такі місця погодив міський виконавчий комітет: це 4 інформаційні тумби та кількасот дошок оголошень в багатоквартирних будинках. Детальний список ось тут.

До речі, розміщення агітаційної реклами на територіях ОСББ, обов’язково має бути погоджено із такими об’єднаннями.

Також міський виконавчий комітет Ужгородської міської ради дав дозволи двом підприємцям на розміщення тимчасових споруд.

Ідеться про два торговельні павільйони: один – по вулиці Заньковецької (біля будинку №77), інший – ближче до центральної частини міста, в районі вулиць Добрянського – Фединця (біля будинку №61). Обидва дозволи підприємцям дали на 5 років.

Також виконком дав дозвіл на розміщення тераси кафе-піцерії на проспекті Свободи – на 58 посадкових місць.

Сайт міста Ужгород 0312.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів