Вініри композитні, керамічні або цирконієві - що краще?

Вініри композитні, керамічні або цирконієві - що краще?

 

Потемнілі від куріння і прийому ліків зуби, сколи та тріщини, викручені різці, аномальна форма, великі міжзубні проміжки - всі ці дефекти реально виправити за допомогою вінірів. У мережі клінік «Оксфорд-Медікал» https://oxford-med.com.ua/services/stomatology/viniry/ пацієнти встановлюють якісні накладки, що служать десятки років.

Композитні прямі вініри

Накладка формується прямо під час сеансу, встановлюється за одне відвідування лікаря, склокераміка твердне під дією УФ-лампи.

Такі вініри показані для корекції окремих зубів. Процедура абсолютно безболісна, проводиться без анестезії.

Основний недолік прямих вінірів - здатність матеріалу темніти під впливом фарбувальних речовин, кави, тютюну. Також не переносять ударів, високого навантаження, тертя.

Керамічні накладки

Зроблені за індивідуальними зліпками мікропротези моделюються на комп'ютері і ретельно підганяються для максимального комфорту. Кераміка більш стійка до впливу пігментів.

Эстетическое протезирование цена на виниры протезы на зубы

Цирконієві вініри

В стоматології застосовують гіпоалергенний і біосумісний діоксид цирконію. Завдяки особливій міцності матеріалу накладки надтонкі, не вимагають обточування зубів. Вони стійкі до ударів і рідко відколюються.

Строк служби покритих керамікою накладок з цирконієвою основою - від 10 років. Зроблені цілком з цирконію вініри прослужать понад 20 років.

Вініри успішно вирішують естетичні проблеми і перешкоджають розвитку біопатогенної флори: щільне прилягання до ясен перешкоджає проникненню мікробів.

 

20 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів