Установка Siger U200. Конструкція стоматологічної установки

 Установка Siger U200. Конструкція стоматологічної установки

 

Конструкція стоматологічної установки.

Стоматологічна установка Siger U200 складається з основних компонентів, які сприяють наданню багатофункціонального сервісу та зручному розміщенню пацієнта. Серед ключових систем можна виокремити лікарський блок для підключення п’яти інструментів, верхню частину з закріпленим на ній негатоскопом та безтіньовим світильником, гідроблок, асистентський блок та ергономічне крісло пацієнта.

Модель розробляється китайським брендом Siger, який створює обладнання, що за якістю та функціональністю не поступається сучасним європейським виробам. Варіант U200 складається з наступних елементів:

  • п’ять роз’ємів типу midwest, які використовуються для підключення турбінних наконечників, мікромоторів, трьохфукнціонального пістолета та додаткового інструмента за потребою стоматолога;
  • безтіньовий світильник з шістьома діодними лампами для ефективного освітлення робочої зони (світильник у базовій комплектації можна замінити іншими варіантами);
  • асистентський блок, який служить для розміщення слиновідсосу, пилососу, системи наповнення склянки в автоматичному режимі;
  • гідроблок у безпосередній близькості до крісла пацієнта для розміщення на ньому плювальниці, склянки, дезінфікуючої системи;
  • електромеханічне крісло пацієнта з м’якою оббивкою, яке можна встановити у п’ять положень, а для керування використовується ножна педаль.

Стоматологічна установка Siger U200 випускається у базовій комплектації, яка за додаткову оплату може доповнюватись кольоровим дисплеєм, мікромоторами, світильниками, інтраоральною камерою та іншими компонентами відповідно до потреб стоматолога. Це дозволяє створити саме той функціональний простір, який потрібен конкретній стоматологічній клініці.

Переваги використання стоматологічної установки

Установка Siger U200 має середню ринкову вартість, а за сплачену суму переваги отримують як пацієнт, так і стоматолог. Для пацієнта забезпечується можливість комфортного розташування у кріслі в тому положенні, при якому у нього не будуть боліти спина та шия. Стоматолог матиме у своєму розпорядженні всі необхідні інструменти, що допоможуть йому якісну виконувати поставлені завдання.

Сенсорна панель керування дозволяє швидко налаштовувати роботу приладів без зайвих рухів. Систему максимально автоматизовано для того, щоб стоматолог не витрачав часу та зосередився на роботі. Кожен елемент зроблений з міцного матеріалу, який витримує механічні навантаження, вологість та температурні перепади.

Тому стоматологічна установка Siger U200 може використовуватись тривалий період. Її покупка стане тою довгостроковою інвестицією, яка повністю виправдає себе та сприятиме збільшенню кількості задоволених пацієнтів стоматологічної клініки.

Джерело: сайт meddent.com.ua

 

28 березня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів