В Ужгороді проводять ремонт вулиці Анкудінова (ВІДЕО, ФОТО)

В Ужгороді проводять ремонт вулиці Анкудінова (ВІДЕО, ФОТО)
Тут повністю замінюють асфальтне покриття, зливоприймальну систему та переробляють тротуари.

 

Про ремонт вулиці Анкудінова повідомив міський голова Ужгорода Богдан Андріїв на своїй сторінці в мережі Фейсбук

На одній із найзавантаженіших транспортних артерій Ужгорода - капітальний ремонт. Вулицю Анкудінова, якою щодоби проїжджають тисячі автомобілів, вже незабаром буде не впізнати.

Тут повністю замінюють асфальтне покриття, зливоприймальну систему та переробляють тротуари. Місцеві мешканці капітальному будівництву вулиці радіють. Кажуть: навіть не пам’ятають, коли її так ретельно ремонтували.

 Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв коментує: 

«Ми крок за кроком приводимо до порядку дорожню інфраструктура міста, зараз вже облаштували тротуар на вул. Анкудінова, на протилежній стороні тривають роботи по підготовці  до встановлення тротуарного покриття і через декілька тижнів вже будемо асфальто-бетонне покриття на цій вулиці. Я думаю, що зараз у нас кінець травня-червень, на початок липня тут роботи будуть завершені повністю».

Як виконують роботи - дивіться на відео: 

На вулиці Анкудінова дорожні роботи триватимуть від перехрестя вулиць Мукачівська-Станційна до транспортного мосту. Загалом – оновлюють понад 500 метрів дорожнього полотна та один кілометр вимощених плиткою тротуарів. Вартість робіт – 11 мільйонів 300 тисяч гривень.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів