Про роботу за минулий рік звітувала секретар Ужгородської міської ради

Про роботу за минулий рік звітувала секретар Ужгородської міської ради
За звітний період, повідомила Андріана Антонівна, підготовлено та проведено 16 засідань сесії міської ради, на яких розглянуто 566 проєктів та прийнято 485 рішень міської ради. Серед яких: погоджено 29 міських цільових програм та значну кількість змін і доповнень до вже існуючих, питання, що стосуються регулювання земельних відносин – 173 проєкти, соціальні допомоги – 5 проєктів, кілька електронних петицій.

 

«Протягом року депутати підтримали багато питань, що стосувалися різних сфер життєдіяльності міста, варто відзначити рішення «Про вступ до Місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація відкритих міст», «Про зміни та доповнення до Порядку встановлення вивісок у місті Ужгород», «Про затвердження Стратегії розвитку міста Ужгород – 2030», «Про заборону цирків з використанням тварин на території міста», «Про Порядок складання, погодження та контролю виконання фінансових планів комунальних підприємств Ужгородської міської ради» та багато інших.

Окрім рішень, що стосуються життєдіяльності міста, міською радою схвалено ряд звернень до Верховної Ради України, Кабінету міністрів України, які звертали увагу органів центральної влади на загальнодержавні проблеми», – поінформувала Андріана Сушко. Усі проєкти рішень вчасно та попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій міської ради, які подавали свої висновки, рекомендації, зауваження до них. Як цього і вимагає Регламент, за звітний період усі засідання сесії міської ради та постійних депутатських комісій проводилися відкрито, було забезпечено право кожного громадянина бути присутнім на засіданнях, проводити у залі фото-, відео-, звукозапис, ведеться й пряма трансляція засідань сесії Ужгородської міської ради. Із повним звітом секретаря ради Андріани Сушко можна буде ознайомитися на офіційному сайті Ужгородської міської ради.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів