Кабмін виділить кошти для ліквідації наслідків негоди на Закарпатті

Кабмін виділить кошти для ліквідації наслідків негоди на Закарпатті
Президент України підписав Указ «Про невідкладні заходи щодо подолання наслідків надзвичайної ситуації природного характеру на окремих територіях Закарпатської області».

 

У документі, підписаному Володимиром Зеленським 11 липня, зазначається: «З метою вжиття невідкладних заходів для подолання наслідків надзвичайної ситуації, спричиненої стихійним лихом на окремих територіях Закарпатської області, що призвело до руйнувань та пошкодження житлових будинків, транспортної інфраструктури, систем енергозабезпечення, зв'язку, заподіяння іншої шкоди, з метою захисту життя і здоров'я людей, надання їм допомоги постановляю:

1. Кабінету Міністрів України невідкладно вирішити в установленому порядку питання фінансування та забезпечення необхідними ресурсами для здійснення заходів щодо ліквідації наслідків, спричинених надзвичайною ситуацією, нормалізації обстановки на постраждалих територіях Закарпатської області.

2. Запропонувати органам місцевого самоврядування Закарпатської області вирішити в установленому порядку питання фінансування, надання необхідної допомоги для подолання наслідків надзвичайної ситуації на постраждалих територіях».

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів