Корисна інформація для закарпаток: як підібрати собі джинси за типом фігури

Корисна інформація для закарпаток: як підібрати собі джинси за типом фігури
Сьогодні джинси на будь-який смак стали незмінними в гардеробі кожної дівчини. Поради щодо правильного вибору - у матеріалі UkrMedia https://ukr.media/ .

 

Якщо ви низького росту

Зробіть ставку на прямі укорочені джинси. Вони не повинні бути занадто вузькими, а ідеальна довжина - вище кісточки. Та ні, такі джинси не вимагають від вас носити високі підбори, якщо тільки ви самі цього не хочете.

Якщо ви високі

Відмовтеся від звичних скінні а-ля модель Victoria's Secret, а поекспериментуйте з незвичайними фасонами і довжиною. Наприклад, приміряйте джинсові кюлоти. Завдяки високому зросту, вони сядуть на вас ідеально і ви не будете виглядати незграбно.

Якщо у вас фігура "яблуко"

Щоб врівноважити верх і низ, приміряйте штани-клеш. Вони, на відміну від скінні, будуть виглядати на вашій фігурі набагато краще, створюючи ідеальний баланс.

Якщо у вас фігура "груша"

Обов'язково спробуйте широкі брюки з високою посадкою. Такий прийом допоможе візуально приховати широкі стегна і зробить образ дуже жіночним, заодно підкресливши талію.

Якщо у вас фігура "прямокутник"

Обирайте джинси-бойфренди. Нехай вони будуть трохи мішкуватими, рваними і з підворотами. А щоб пом'якшити образ, доповніть жіночною блузою або джемпером. І обов'язково підверніть їх рукав - так ви привернете увагу до найвужчого місця фігури (талія знаходиться приблизно на рівні ліктів). Як вам лайфхак?

Якщо у вас фігура "пісочний годинник"

Підкресліть її ідеальними скінні! Радимо вибирати моделі темно-синього кольору або навіть чорні - в таких ви будете виглядати ще стрункішою. А щоб додати скінні стилю і свіжості, нехай вони будуть з рваним або асиметричним краєм.

 Будьте стильними та обирайте джинси правильно.

 

07 листопада 2018р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів