Співробітники прикордонної застави „Гута” затримали 4 жінок та 3 чоловіків. П’ятеро з них виявилися громадянами Сирії, ще двоє – Ірану.

Затримано їх за повідомленням одного з місцевих мешканців на околиці однойменного з заставою села, коли група рухалась в бік кордону зі Словаччиною.

 

На вказану ділянку виїхала оперативно-пошукова група застави, а на лінію кордону вирушили кілька прикордонних нарядів, аби відрізати від кордону потенційних порушників та не допустити незаконного порушення кордону. Вже через 30 хвилин у вказаному районі, в 1,5 кілометрах від державного кордону, на околиці села Гута, прикордонники затримали групу - 4 жінки та 3 чоловіків. П?ятеро з них виявилися громадянами Сирії, ще дво? - ?рану. Яким чином вони потрапили до України та, зокрема, до Закарпаття, а також коло причетних до цього осіб, в подальшому з?ясу? слідство. Найменше, що загрожу? нелегалам - це адміністративна відповідальність (великій штраф та видворення з України). Але межі відповідальності визначить суд, а прикордонникам наразі перш за все потрібно встановити особистість кожної особи, адже всі затримані не мали при собі будь-яких документів.

 

10 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів