Після Мукачева - ректор УжНУ В.Ю.Сливка

Продовжуються кримінально-політичні спекуляції з обидвох сторін

 

Сьогодні в Ужгороді за підсумками засідання Координаційного комітету з питань боротьби з організованою злочинністю та корупці?ю в Закарпатській області відбудеться спільна прес-конференція голови Закарпатської ОДА ?вана Різака та керівників правоохоронних та контролюючих органів. Одним з наріжних буде стан справ з питань мукачівських виборів, стосовно яких правоохоронні органи досьогодні не можуть дати чітку відповідь. ?ншим гострим питанням ? факт смерті ректора УжНУ В.Ю.Сливки.
Нагада?мо, що Володимира Сливку ховатимуть сьогодні о 14.00 у приміщенні економічного факультету УжНУ, де відбудеться панахида.
Правоохоронні органи вже висунули і підтвердили головну версію - самогубство. За інформаці?ю закарпатської прокуратури правоохоронними органами області вживаються усі заходи задля встановлення мотивів такого вчинку, адже за попередніми даними ознак навмисного позбавлення його життя не встановлено. Наразі прокуратура відмовилася коментувати чому так швидко, із порушенням правових норм, ними було офіційно повідомлено що даний факт ? самогубством, а не доведенням до самогубства, що відповідно ? кримінальним фактом.
Водночас представники "Нашої України" та СДПУ(о) звинуватили один одного в причетності до факту смерті ректора УжНУ.

 

26 травня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів