Ужгородщина потерпає від вогню

За матеріалами Центру громадських зв’язків управління МНС України в Закарпатській області, сьогодні найбільш складна пожежна обстановка на Ужгородщині — тут виникає третина всіх пожеж.

 

За минулу добу на території Закарпаття сталося три пожежі, економічні втрати від яких склали тридцять одну тисячу гривень. Вогонь пошкодив квартиру, споруду господарського призначення та житловий будинок. Неправдивих викликів оперативно-рятувальної служби не зафіксовано. Сьогодні найбільш складна пожежна обстановка на Ужгородщині, тут виника? третина всіх пожеж. Найчастіше пожежі минулого тижня виникали внаслідок підпалів, від ці?ї причини сталося двадцять вісім відсотків всіх пожеж.
З початку року в нашому краї вже сталася шістсот тридцять пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали мільйон сімсот тридцять одну тисячу гривень. На пожежах загинуло тридцять сім людей, ще тридцять двох людей було травмовано. У зв?язку із зростанням кількості пожеж, Управління МНС України в Закарпатській області зверта?ться до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.

 

03 жовтня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів